FREDERICIA

To gange nederlag for FC Fredericia

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Det blev til to nederlag for FC Fredericia i sidste uge, da de skulle spille i mod FC København og Vendsyssel FF.

Af Josefine Amalie Holst

Skærmbillede 2015-11-04 kl. 10.37.58FCK blev tvunget til overarbejde i pokalkampen torsdag aften. Kampen endte 2-1, med en spilletid på 120 minutter.
I 28. minut bragte FC København sig foran med 1-0, et mål scoret af Danny Amankwaa. I det 43. minut scorer Nikolaj Hagelskjær og udligner til 1-1. FCF ydede flot modstand og FCK måtte ud i forlænget spilletid hvor Kasper Kusk scorede til 2-1. Kampen blev fløjtet af kl. 20.42, hvor FC København og deres fans kunne juble over at være gået videre i DBU Pokalen.

Skærmbillede 2015-11-04 kl. 10.37.45Et nederlag blev det også til, da FC Fredericia skulle op i mod Vendsyssel den 1. november. Kampen endte 2-1, med en spilletid på 95 minutter. Første mål blev scoret med et fortrinligt hovedstød, af Nicholas Gotfredsen, i første halvleg. I anden halvleg scorer Vendsyssels Nicolas Bøgild til 1-1 og efterfølgende scorer Mads Greve det afgørende mål til 2-1.