Politiets døgnrapport

To brande i Fredericia og to færdselsuheld på motorvejen

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi gennemgår døgnets hændelser

Formodet forsætlig påsat brand i Christianskirken
Som DanmarkC TV beskrev i går, blev TrekantBrand tilkaldt til brand i Christianskirken tirsdag kl. 18.21. Nærmere betegnet var der en kraftig røgudvikling fra et toilet i forbindelse med indgangen til det oprindelige menighedshus.
Politiet kan i dag oplyse, at der er fundet tændsikker i forbindelse med ild i en papirdispenser. Det beskrev DanmarkC TV i går, da en betjent sporsikrede.
Ud over brandkader på toilettet, er der ikke sket anden skade end sodskader i bygningen.
Politiet mangler at gennemse en overvågningsvideo.
Området som i går blev afspærret er i dag frigivet, og politiet har ikke flere undersøgelser på stedet.

Brand i Madsbyparken
Tirsdag kl. 22.51 kom meldingen til TrekantBrand om brand i en pavillon i Madsbyparken.
Politiet oplyser i dag, at det var ild opstået i en skraldespand ved en stolpe, der var årsagen. Hvad der så forårsagede branden – et henkastet cigaretskod eller direkte påsat – vil politiet ikke udtale sig om.
DanmarkC TV fik i går oplyst, at det lys der automatisk skal tænde ved aktivitet, ikke virkede. Det fremgår ikke af døgnrapporten, oplyser vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Færdselsuheld på Østjyske Motorvej
På den sydgående motorvej ved Fredericia skete der et færdselsuheld kl 06.39 tirsdag.
En personbil kørte i 1. vognbane blev ført af en 23-årig kvinde. Bilen skred på grund af aquaplaning ud, og ramte en 57-årig bilist der kørte i 2. vognbane. Der skete en del del materiel skade, lige som 20 meter af autoværnet blev beskadiget.
Begge bilister er fra Vejle.

Færdselsuheld på Sønderjyske Motorvej
Tirsdag den 23. maj kl. 18.29 mistede en 24-årig mand fra Hejls herredømmet over sin bil. Han kørte i første vognbane i nordlige retning, og rammer autoværnet. Som politiet oplyser, skete der kun ringe materiel skade.