Kort Nyt

Tilbagekaldelse af spiseklar kyllingeinderfilet pga. utilstrækkelig varmebehandling

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

ROSE Stegt Barbecue Inderfilet tilbagekaldes, da der er risiko for, at produktet ikke er blevet varmebehandlet tilstrækkeligt, og derfor kan indeholde sygdomsfremkaldende bakterier.

Produktet bør leveres tilbage til butikken, hvor det er købt, eller kasseres.

Tilbagekaldelsen omfatter 150 gram pakninger af ROSE Stegt Barbecue Inderfilet med en sidste anvendelsesdato på 25. maj 2023 og EAN-stregkodenummeret 5760725234450.

Produktet er blevet solgt i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, 3654discount, Irma, Meny, Spar, Min Købmand, Let-Køb og Løvbjerg butikker over hele landet samt via Wolt og Nemlig.com onlineplatforme.

Det tilbagekaldte kyllingeprodukt. Foto: Fødevarestyrelsen

HKScan besluttede at trække produktet tilbage fra markedet, efter det blev opdaget, at produktet muligvis ikke har gennemgået en passende varmebehandling under produktionen. Hvis et produkt ikke varmes korrekt igennem, er der risiko for, at skadelige bakterier ikke er blevet dræbt, hvilket kan medføre sygdom hos forbrugeren, hvis det indtages direkte fra pakken.

Fødevarestyrelsen anbefaler forbrugerne at returnere produktet til butikken, hvor det er købt, eller kassere det, hvis de har købt det pågældende produkt.

Forbrugere, der har yderligere spørgsmål om tilbagekaldelsen, eller som har brug for information om symptomer eller sygdomme relateret til indtagelse af produktet, opfordres til at kontakte deres egen læge.