Kort Nyt

Til Holstebro fra Fredericia med god viden og relevant erfaring

Af DanmarkC TV

Yelva Bjørnholdt Jensen bliver ny direktør for Social og Sundhed i Holstebro kommunes største velfærdsområde

“Jeg glæder mig til at blive en del af Holstebro Kommune og være med til at løfte social- og sundhedsområdet. Velfærdsområdet står over for nogle store, spændende og vigtige udfordringer, som jeg glæder mig til at være med til at løse. Holstebro er en veldrevet kommune, hvor man har det godt med hinanden, og det glæder jeg mig til at blive en del af”, fortæller den nye direktør, som starter i jobbet den 1. juni.

Yelva Bjørnholdt Jensen kommer fra en stilling som direktør for Beskæftigelse og Velfærd i Fredericia Kommune. Inden da var hun koncernchef i Fredericia og fra 2014 til 2019 var hun myndighedschef i Vejle Kommune.

Hun er uddannet cand.scient.pol og lagde grundstenen til sin karriere som fuldmægtig på et plejecenter.

Stor erfaring i at betjene politikere

Kommunaldirektør Lars Møller ser frem til at byde den nye direktør velkommen i Holstebro.

– Jeg har store forventninger til Yelva, som kommer med en rigtig spændende baggrund med viden og erfaring inden for det faglige felt, hun kommer til at stå i spidsen for. Hun har betjent politikere i flere år, og det er et vigtig parameter for at lykkes i jobbet. Hun har en vindende personlighed, og hun vil passe godt ind i resten af direktionen, siger Lars Møller. 

Markant udviklingsprofil

Yelva blev valgt ud af et stærkt ansøgerfelt med 18 ansøgere.

Hun har arbejdet inden for det faglige område hele sin karriere og har en markant udviklingsprofil. Den nye direktør har både øje for det strategiske ansvar, man har som leder, men også blik for at tilpasse varerne på hylderne til de ændrede behov hos borgerne.

– Jeg ved, at direktionen er et stærkt hold, og det glæder jeg mig til at blive en del af, fortæller Yelva.

Privat er Yelva gift og sammen med sin mand har hun to børn på 16 og 13 år. Hun er 47 år, og familien bor i Ølsted mellem Hedensted og Horsens.