SAMFUND

Tidligere borgervejleder i Fredericia kommune, starter egen virksomhed som socialrådgiver

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Tidligere borgervejleder i Fredericia kommune, Jesper Gottlieb, har startet sin egen virksomhed som socialrådgiver på borgervejleder.dk. Jesper har mere end 20 års erfaring inden for det offentlige og har hjulpet over 1.500 mennesker med at få den hjælp, de har brug for.

Som socialrådgiver og jurist tilbyder Jesper sparring, bisidder- eller partsrepræsentation til borgere, der har brug for hjælp. Han er kendt for at være empatisk, effektiv og handlekraftig i sit arbejde og har indgående kendskab til lovgivning og det offentlige systems funktion.

Jesper tilbyder hjælp til en række forskellige områder, herunder jobcenteret, voksenhandicap, hjælpemidler, kontrolgruppen om socialt bedrageri, økonomiske støttemuligheder, børn og familie samt andre områder som erstatning hos forsikringsselskaber, skifteretten ved dødsfald i familien, fogedretten ved krav fra kreditor, gældssanering og krav fra Gældsstyrelsen, – Oplyser Jesper Gottlieb i en pressemeddelelse, 3. april 2023.

Min erfaring fra begge sider af skrivebordet er en styrke. Jeg kender lovgivningens muligheder og hvordan systemet fungerer med mangelfulde begrundede afgørelser og afslag.
Men vigtigst kender jeg indgående forklaringer, begrundelser og dokumentationen, der giver korrekte afgørelser og konkrete resultater.
Jesper Gottlieb, socialrådgiver

Hvis man bor i Region Syddanmark, kan møder finde sted hjemme hos borgeren, hvis det ønskes. Det er også muligt at mødes på Jespers kontor.

I 5 år, imellem 2017 og 2022, var Jesper Gottlieb borgervejleder i Fredericia og blev ansat af Byrådet for kommunens borgere. Arbejdet blev bestemt af borgerne og havde ofte udgangspunkt i deres økonomi og kontakt med det offentlige. Jesper Gottliebs brede vifte af kompetencer og hans store erfaring med at hjælpe borgere vil uden tvivl blive savnet i Fredericia Kommune.

Kontakt kan etableres via telefon, SMS, mail eller online kontaktformular på hans hjemmeside: borgervejleder.dk. Jesper garanterer, at han vil svare inden for 24 timer på henvendelser. Den første samtale er gratis og uforpligtende.