Home FREDERICIA Thomas Banke har trukket sig
Thomas Banke har trukket sig

Thomas Banke har trukket sig

0

10269351_10152192173312572_4724346407604473341_n”Thomas Banke har, af personlige årsager og familiemæssige hensyn, valgt at trække sit kandidatur efter en grundig tænkepause i weekenden. Han udtaler ”Det er med stort vemod, men dog også ro i sindet, at jeg må trække mit kandidatur. Vemod, fordi jeg har modtaget rigtigt mange pæne ord, skulderklap og i det hele taget fået stor støtte, hvilket jeg ydmygt takker alle for – det har gjort et stort indtryk på mig, hvorfor denne beslutning ikke var let at træffe. Men det sker dog med ro i sindet, fordi jeg kan konstatere, at min person fortsat er langt mere interessant end politikken.”

”Sagen er den, at min tætteste familie samt mine nærmeste, siden jeg meddelte mit kandidatur, er blevet direkte indblandet i mit politiske engagement på en yderst ubehagelig måde – det er simpelthen kommet for tæt på og gået langt ud over vores personlige grænser. Det er absolut ikke rimeligt og det kan jeg ikke byde dem. Hensynet til min familie og mine nærmeste vægter naturligvis højest – de skal ikke udsættes for det pres jeg selv har lagt under siden fredag. Derfor denne beslutning. Jeg ønsker alle tre kandidater held og lykke på opstillingsmødet, ligesom jeg ønsker Venstre lokalt såvel som nationalt alt godt. Jeg er fortsat Venstremand og fæstningsdreng af hele mit hjerte, men jeg har også et liv uden for politik og det agter jeg at prioritere højest i den nuværende situation.” Siger Thomas Banke, der i øvrigt ikke har flere kommentarer, og derfor henviser til kredsformand Jakob Ladingkær.

Thomas Banke og hans familie beder samtidig offentligheden om, at respektere deres ønske om at få genskabt den nødvendige ro. Derfor vil han ikke kunne træffes i den kommende tid. Der appelleres til at dette ønske respekteres. Rent praktisk skal det i øvrigt oplyses at Thomas Bankes telefon vil være slukket i den nødvendige tidsperiode af hensyn til ovennævnte.” – står der endvidere i den offentlige meddelelse.

Venstres medlemmer skal torsdag på opstillingsmødet vælge en kanditat til valget.

Med Thomas Bankes exit fra opstillingslisten, er hans kandidatur erstattet med Peter Jørgensen.

Skærmbillede 2015-01-26 kl. 22.15.43

Du kan læse mere om kandidaterne på partiets hjemmeside.