FREDERICIA

Temashop erhverver Party In A Box – kendt fra Løvens Hule

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Trine Hansen overdrager Party In A Box til festartikel-giganten Temashop

Party In A Box, grundlagt af Trine Hansen og kendt fra Løvens Hule, er blevet overtaget af Temashop, en af Nordens største aktører inden for salg af festartikler. Denne beslutning forventes at muliggøre betydelig vækst for Party In A Box både i Danmark og internationalt.

Baggrund

Party In A Box blev først kendt, da Trine Hansen i begyndelsen af 2020 sikrede en investering på 400.000 kroner i det populære TV-program Løvens Hule.

Trine Hansen forklarer, at hendes ønske om at styrke og udvide virksomheden førte til beslutningen om at overdrage samtlige ejerandele i Party In A Box til Temashop. Dette skridt gør Party In A Box til en del af en veletableret virksomhed med betydelig erfaring på både det danske og nordiske marked.

“Hver dag arbejder jeg hårdt for at levere de bedste produkter til vores kunder og for at fremme min virksomhed. Derfor har jeg besluttet at sælge Party In A Box til Temashop. Med deres ekspertise og ressourcer får jeg de optimale betingelser for at udvide forretningen,” udtaler Trine Hansen.

Temashop er den ideelle partner

Temashop tilbyder avanceret know-how inden for drift, datanvendelse og kunstig intelligens samt en stærk egenproduktion, hvilket gjorde dem til en attraktiv partner for Party In A Box.

Daniel Diness Andersen, CEO og grundlægger af Temashop, ser potentiale i samarbejdet. “Jeg har længe forsøgt at samarbejde med Trine og hendes virksomhed, da jeg tror, at dette kan blive en enorm succes for os begge. Trine er en mester inden for markedsføring, især på sociale medier, og vi kan lære meget af hende. Derudover ser jeg stort uudnyttet potentiale i Party In A Box, hvor vores ekspertise, organisation og produktion kan bidrage til at gøre forretningen endnu større, især her i Danmark,” udtaler Daniel Diness Andersen.

Internationale ambitioner

Selv uden for Danmark ser Daniel Diness Andersen muligheder for Party In A Box. Temashop har allerede en stærk position inden for salg af festartikler i Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvilket giver firmaet værdifulde erfaringer at bygge videre på.

“Jeg ser bestemt muligheder for Party In A Box på disse markeder. Først skal vi dog fokusere på en strategi for Danmark, men allerede næste år ser jeg det som en realistisk mulighed at udvide konceptet til hele Norden,” siger han.

Fortsat selvstændighed

Trods overdragelsen vil Party In A Box forblive en selvstændig enhed under Temashop. Virksomheden bevarer sin base i Egå og sine egne virtuelle platforme, herunder hjemmeside og sociale medier. Trine Hansen vil fortsat være frontfigur for det koncept, hun selv har udviklet.