TAULOV

Taulovløbet: Silas knuser sin egen rekord

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Silas fuldførte Taulovløbet i en blændende tid på 15.41 – næsten 30 sekunder foran andenpladsen.

Solen smilede med al sin charme, da Taulovløbet tirsdag aften klokken 18.00 blev skudt i gang.

325 løbere stod klar ved startlinjen for at tackle den 5 km lange, udfordrende rute gennem bølgende landeveje og bakker.

Løbet er et populært løb for Taulovborgere, og gennem årene kommer der løbere både fra Skærbæk, Fredericia og faktisk også længere væk.

Fra tom plads – til tom plads

Er man i god tid inden løbet, kan man se at pladsen er tom op til en time før løbet. En halv time før start er hele start/mål feltet gjort klar – førstehjælpteltet sat op – og teltet til forplejning står klar med drikkevarer og frisk frugt.

Faktisk er hele pladsen helt tom klokken 20.00 og alt er pakket væk. Det skyldes en enkelt ting – de frivillige. I år er 35 frivillige i sving, og så går det stærkt. Taulovl’bet er et meget populært løb.

De tre klasser der stiller med flest løbere, får et beløb til klassekassen, og alle der passerer målstregen får en medalje, en flaske vang og noget lækkert frugt.

Efter løbet havde de mange løbere foldet tæpper ud – og spiste i fællesskab medbragt mad, frugt og kage. Kom med til løbet i videoen øverst i artiklen. Sendes også på DanmarkC TV – lørdag.

Taulovløbet blev afholdt med 325 glade løbere. Foto: DanmarkC TV