TAULOV

Taulov får en tankstation – og vaskehal inden for byskiltet

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Efter mere end et årti uden mulighed for at tanke lokalt – og få vasket bilen, så kan Taulov-borgerne glæde sig til nye tider

Medio februar 2022, åbner Go’on en helt ny tankstation på Adelvej i Taulov. Det nye tankanlæg er beliggende lige ved siden af den nybyggede Netto og COOP 365. Vi skal mere end et årti tilbage før beboelsesområdet i Taulov senest har haft en tankstation. Dengang lå Statoil over for Taulov Station, og havde udover salg af brændstof, også kiosksalg og vaskehal. Sidenhen har OK åbnet både vaskehal og tankstation i industrikvarteret, men nu får borgerne i Taulov altså igen en tankstation i selve byen.

Vi har længe gerne villet åbne en tankstation i Taulov, og nu er det altså en realitet, fortæller Markedschef hos GoÓn – Paulo Nielsen.

Markedschefen er lokalkendt og bor selv i Kolding. Derfor har han jævnligt lagt vejen forbi Taulov, og med placeringen helt ud til indfaldsvejen i Taulov, så spår han en rigtig god fremtid.

Vi holder en åbningsfest når anlægget står klar midt i februar, og det er en dag vi ser meget frem til, siger Markedschef Paulo Nielsen til DanmarkC TV.

I forbindelse med opførslen af tankanlægget, tages de første skridt til at bygge en vaskehal samme sted.

Hvornår vaskehallen står klar er endnu uvist, da konstruktionen bygges i stålelementer, og med den store efterspørgsel på byggematerialer, kan der gå nogen tid, inden vaskehallen kan stå færdig.

Go’On arbejder på en aftale med et ladestander selskab, der kan stå for ladestationer til el-biler, men en etablering af sådanne ved den nye tankstation, vil tidligst ske om et par år.

Se og hør markedschef Paulo Nielsen fortælle om den nye tankstation, og hvilken forskel det vil gøre for borgerne i Taulov.

Indslaget sendes i NYHEDERNE på DanmarkC TV lørdag klokken 00:00, 03:00, 06:00, 09:00, 12:00, 15:00 & 21:30