LOKALSPORT

Talent show-off kamp på Monjasa Park

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Skærmbillede 2014-11-16 kl. 11.56.34Lørdag eftermiddag spillede TSIF´s nyligt oprykkede serie 4 herrer, mod BK7K på Monjasa Park.

Kampen var en showkamp arrangeret i samarbejde mellem TSIF og BK7K. Alt var kørt i stilling til et brag af en kamp; Pølserne lå klar på grillen og kaffemaskinen kogte. Vejrguderne havde valgt at sende kold og blæsende luft ned over Fredericia, så udover sejren, skulle spillerne også kæmpe for at holde varmen.  Begge hold blev fulgt ind til kampstart af unge spilere fra TSIF.

Fra første fløjt, kunne publikum opleve en kamp hvor begge hold kun havde ét i tankerne – nemlig at vinde.

Det var en rendyrket talent show-off og alle midler var taget i brug for at hive sejren hjem – første halvleg gav derfor anledning til en god snak i omklædningsrummet.Skærmbillede 2014-11-16 kl. 11.55.40

Fra starten af anden halvleg, var der lagt i kakkelovnen til en kamp for at holde æren i hævd. Begge hold var nået til denne opvisningskamp efter en ubesejret sæson, så kronen på årsværket var for begge hold, at kunne stå med pokalen i en sejrsrus.

Få minutter inden kampslut, scorede TSIF deres 3. mål i kampen, og BK7K måtte ved afslutningsfløjtet sande, at nederlaget var en realitet.

Kampens slutresultat var TSIF 3 mål og BK7K 1 mål.

Derpå kunne TSIF stolt fremvise pokalen på Zwei Grosse Bier bar sent lørdag aften, hvor sejrskampen blev fejret med fællessang ved midnat.

 

Se kampen i sin fulde længde på DanmarkC TV – Sendetidspunktet annonceres snarest

sendetider