DanmarkC TV

Home FREDERICIA Tag med biblioteket til Harry Potter festival
Tag med biblioteket til Harry Potter festival

Tag med biblioteket til Harry Potter festival

0

Tag med biblioteket til Harry Potter festival

 

Bibliotekerne i Fredericia og Middelfart arrangerer familietur til Harry Potter Festivalen i Odense, lørdag den 22. oktober. Tag med, og få en magisk dag sammen.

 

Hvert år i efterårsferiens sidste weekend, besøges Harry Potter Festivalen i Odense midtby af mere end 10.000 feststemte deltagere. Dagene er fyldt med aktiviteter hvor de kendte og elskede figurer fra Harry Potter universet træder ud af bøgerne for at tage alle fans, nye som gamle, med på eventyrlige og magiske oplevelser.

 

Om lørdagen ankommer bibliotekets bus til Festivalen omkring kl. 11, og der er mulighed for at opleve magien på egen hånd i Odense midtby indtil kl. 16 hvor bussen kører hjemad igen. Der er god tid til både at komme gennem Diagonalstræde, at deltage i jagten på de syv Horcruxer, at se det Magiske Marked, besøge Profettidendes redaktion, Hemmelighedernes Kammer og Det forbudte Bibliotek. Og måske kan man endda nå at være med i Quidditch turneringen i Eventyrhaven.

 

Festivalens har sin helt egen møntfod, Galleoner, og der kan veksles flere steder i området. Vekselkursen er 50 kr. for 1000 Galleoner. Nogle aktiviteter er gratis, andre koster mellem 50 og 200 Galleoner.

 

Bibliotekernes Festivalekspres kører fra Fredericia Banegård kl. 10.00 og fra KulturØen i Middelfart kl. 10.20. Både børn og voksne skal have billet for at komme med bussen, og børn kan ikke tage af sted alene. Billetter koster 125 kr. pr. stk. Bibliotekerne sørger for magisk underholdning i bussen og lidt forfriskninger på hjemturen.