FREDERICIA

TÆT PÅ går denne gang tæt på politikeren Niels Martin Vind

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Hvem er politikeren Niels Martin Vind, der sidder i Venstres byrådsgruppe, og er med til at forme vores by nu og for fremtiden?

Niels Martin Vind hører med sin alder vel til “midt i byrådet”, og i sit daglige virke som lektor på Fredericia Gymnasium er han også i kontakt med ungdommen. Det er Niels Martin Vind også når det kommer til det fredericianske idrætsliv, hvor han både er aktiv og arbejder frivilligt som træner. Samlet er det med til at forme de politiske holdninger, og give en bred del af den fredericianske ungdom en stemme.

Det var to kendte venstrefolk der fik Niels Martin Vind: Laurits og Else Marie Vind. Måske er det Else Marie Vind der tydeligst huskes? Hun havde sæde i Fredericia Byråd i 16 år, og var en markant politiker.

Hvor meget Niels Martin Vind blev præget i barndommens venstre-hjem, kan ses i en TÆT PÅ udsendelse på lørdag. Her fortælles det også, hvordan Niels Martin Vind gik fra at have politiske holdninger og præge sit parti, til at blive byrådspolitiker. Og ikke mindst det liv, den 47-årige politiker bygger sine politiske holdninger på.

Niels Martin Vind fortæller om sin opvækst - og den politik han brænder for. Arkivfoto.