DanmarkC TV

Home Kultur Sylvest Jeppesen bringer den klassiske kunst ind på Kranknau Kunsthalle
Sylvest Jeppesen bringer den klassiske kunst ind på Kranknau Kunsthalle

Sylvest Jeppesen bringer den klassiske kunst ind på Kranknau Kunsthalle

0

Hele Juli har Koolbandi boltret sig i Kranknau Kunsthalle, men nu er der skiftedag og det bliver endnu en oplevelse for både lokale og turister.

Lørdag den 1. august klokken 19.00 til 22.00 er der fernisering og fejring af at Kranknau Kunsthalle nu er klar med næste kunstner i rækken. Hvor der var pangfarver i juli så er det den klassiske kunst der popper op i de maritime omgivelser på Skibbroen.

Det har været spændende at se hvordan Koolbandi har brugt rummet, jeg glæder mig vildt meget til at indrette og vise Fredericia hvad jeg står i mit atelier med. Jeg håber at de lokale vil komme forbi på lørdag og se hvad der rører sig i byen, så giver jeg et glas bobler”, fortæller Sylvest Jeppesen.

Man vil kunne opleve Sylvest Jeppesens styrker som stærke ansigter, der kan blive ved med at fortælle historier, hans sikre hånd og valg af oliemaling leder tankerne over mod Picasso og kubismen. Udover oliemalerier vil der også være keramiske figurer, et udtryk som fylder meget i paletten hos den lokale kunstner. Man vil også kunne opleve oliekridttegninger som som tager tankerne tilbage til en tid indenfor kunsten, hvor et simpelt linoleumstryk havde en vigtighed.

Det bliver sjovt at vise mine værker frem lokalt, for det meste er det jo en fragtbil der henter mine lærreder og kører dem ud af fæstningsbyen”, siger Sylvest.

Sylvest Jeppesen er født i 1974 i Kongens København, men har slået sig ned i Fæstningsbyen med sin familie, Han er autodidakt men har kurser i klassisk tegning og kunsthistorie ved Accademie del Giglio. Firenze

Sylvest har igennem de sidste 5 år haft atelier i Fredericia og er tilknyttet gallerier i ind- og udland.