DanmarkC TV

Home Kultur Support Our Scene Fest I Fredericia
Support Our Scene Fest I Fredericia

Support Our Scene Fest I Fredericia

0

13 danske bands på plakaten i Det Bruunske Pakhus

Første weekend i august løber Support Our Scene Fest endnu engang af staben, men denne gang bliver det over to dage for at indhente det forsømte, når Covid-19 epidemien sidste år resulterede i, at festivalen ikke kunne afholdes.

Det er dog ikke kun antallet af dage, der er nyt i år. Nu fokuseres der nemlig på det danske, når 13 bands, store som små, inden for de vante genrer metal, punk og hardcore gæster fæstningsbyen. I år får de lokale bands Lifesick, Emberray og Earn Your Scars mulighed for at dele scene med både helt nye og spændende bands som Mite og Wars Apart og de garvede, populære og velkendte bands som BAEST og Cabal.

Det har altid været grundlaget for festivalen, at man kan sætte store, kendte bands og nye bands sammen for på den måde at skabe forbindelse og samarbejde på tværs af landet. Det er tanken bag både festivalen og foreningen bag, Support Our Scene, som arbejder med passion og engagement som drivkraft.

Festivalen holder til i Det Bruunske Pakhus, fredag d. 6. august og lørdag d. 7. august, hvor gården benyttes til et hyggeligt udemiljø med bar og forhåbentlig godt vejr, mens koncerterne afvikles indendørs.