DanmarkC TV

Home LOKALMUSIK Support Our Scene Fest beviste at hardcore-scenen i Danmark lever endnu
Support Our Scene Fest beviste at hardcore-scenen i Danmark lever endnu

Support Our Scene Fest beviste at hardcore-scenen i Danmark lever endnu

0

Lørdag den 5. august dannede Container-byen (C-byen i daglig tale) i Fredericia, rammen omkring tredje udgave af Support Our Scene Fest, som dermed fastholder byens rolle som anerkendt festivalby indenfor de tungere musikgenrer.

support12 bands gav koncert

På dagen spillede 12 bands sprøde, og tunge toner fra container-scenen, mens lokale erhvervsdrivende støttede op ved at tage sig af udskænkning til gæster og særlige madtilbud, is, snacks og toiletfaciliteter. Første optrædende på dagen var århusianske Bulldog Mentality, der som de eneste optræder på Support Our Scene Fest hvert år – og med god grund, for de forstår at få sat festen i gang. Programmet dækkede derudover over et af de største europæiske navne for tiden, Nasty, det australske band Crowned Kings og et eksklusivt show med finske .45 Stainless, som var fløjet ind kun for denne ene optræden. Både geografisk og musikmæssigt var der stor spredning med repræsentanter for Danmark, Tyskland, Belgien, Frankrig, Australien, Finland og Tjekkiet med genrer der varierer fra punk/post-hardcore til beatdown og metalinspireret, tung hardcore og til det mere ”dansevenlige” tempofyldte hardcore.

supportHåbede på internationale koncertgæster

Arrangøren håbede på, at kunne tiltrække publikum fra både ind- og udland til Fredericia for også at vise, at byen har så meget at byde på både i form af musikken på dagen, men også de skønne omgivelser i C-byen, midtbyen, på stranden og volden, for der er meget at sætte pris på og vise frem for gæsterne –  som fredericianske ildsjæle med egen festival.

 

 

 

 

 

SE BILLEDGALLERI NEDENFOR.

(Fotograf : Ole Sejrup)