DanmarkC TV

Home FREDERICIA SUNDHEDSHUS GÅR I GANG MED YDERLIGERE ANSIGTSLØFTNINGER
SUNDHEDSHUS GÅR I GANG MED YDERLIGERE ANSIGTSLØFTNINGER

SUNDHEDSHUS GÅR I GANG MED YDERLIGERE ANSIGTSLØFTNINGER

0

Ombygning af sundhedshuset er i fuld gang

Fredericia Sundhedshus har fået en ansigtsløftning med en ny flot foyer. Nu er turen kommet til bygning B og C, som skal gøres klar til nye beboere

Siden årsskiftet er der blevet bygget om i den gamle del af Fredericia Sygehus, nemlig den røde bygning – også kaldet bygning B. I stueetagen udvider Lillebælt Fysioterapiklinik, og der skal samtidigt gøres klar ti Klinik for Fodterapi og Hørecenter dinlyd.dk, som flytter ind i løbet af sommeren. På første sal i bygningen er der blevet bygget om, så Hjælpemidler og Kommunikation nu har får nogle gode rammer at være i.

I bygningen, der går parallelt med volden, bliver der også bygget om på de tre øverste etager, som ligger over blodprøvetagningen, vagtlægen og SOSUskolens simulationslokaler. I denne del bliver der bygget om til Fredericia Fysioterapi, en lægeklinik og til genoptræningscentret, der flytter fra Viaduktvej og til sundhedshuset.

Ombygningen af sidebygningen giver gener i form at støj og støv for de aktører, der er i huset og de borgere, der kommer i sundhedshuset. Der bliver gjort alt, hvad der kan gøres i forhold til at mindske generne i form af mere rengøring, støvmure og planlægning af det mest støjende arbejde i bygningen.

”Foyeren har givet et flot ansigtsløft til sundhedshuset, og nu skal vi have andre centrale dele af sundhedshuset gjort klar til de nye aktører, der flytter ind hen over sommeren. Det giver også vores aktører og medarbejdere nogle meget bedre arbejdsforhold. Vores aktører og medarbejdere i huset er kulturbærer, og det er dem, der gør huset til det fantastiske sted, som det er. Så jeg vil rigtig gerne takke alle besøgende i huset, aktører, medarbejdere og naboer for den store tålmodighed, de udviser. Det skal nok blive rigtig godt for alle parter, når vi er færdige med ombygningen”, siger formanden for Sundhedsudvalget, Susanne Eilersen.

Blodprøvetagning og vagtlæge lukker i uge 7

Ombygningen kommer også til at have indflydelse på blodprøvetagningen og vagtlægen i sundhedshuset. På grund af ombygningen skal der laves rørføring ned i stueplan, hvor blodprøvetagningen, vagtlægen og SOSUskolen har til huse. Det har ikke været muligt at bygge om, imens funktionerne stadig er i gang, så derfor lukker blodprøvetagningen og vagtlægen fra den 9. 18. februar 2019. Det betyder, at alle blodprøver og vagtlægebesøg i den periode skal foregå i Middelfart eller Kolding. Vagtlægen skal man dog ringe til, inden man tager af sted, som sædvanligt.