FREDERICIA

Strømmen tilbage i Fredericia, skriver TREFOR på Twitter

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Det skete kl. 00.50, men TREFOR oplyser det først kl. 05.36

Årsagen til udfaldet på el-nettet var, oplyser Ann Katrine Warren fra TREFOR, en kabelfejl, og det berørte 721 kunder i Fredericia. TREFOR skrev 721 på deres hjemmeside, og 766 på Twitter.

De berørte gader der nu igen af fået strøm var: Bjørnevej, Blichersvej, Carit Etlars Vej, Chr. Richardts Vej, Chr. Winthers Vej, Dådyrvej, Dalgasvej, Drachmannsvej, Dyrehavevej, Egernvej, Elsdyrvej, Grundtvigsvej, H. C. Andersens Vej, Hannerup Brovej, Harevej, Hjortevej, Holbergsvej, Ingemannsvej, J. P. Jacobsens Vej, Jagtvej, Jens Baggesens Vej, Jeppe Aakjærs Vej, Jernbanegade, Jægervej, Kaalundsvej, Lumbyesvej, Madsbyvej, Magdalene Thoresens Vej, Prangervej, Skjoldborgsvej, Skovbakken, Skovløbervænget, Skyttevej, Strandvejen, Vestre Ringvej.