112

STØRRE FORURENING FRA TANKBIL

Onsdag omkring kl. 08.30 blev Fredericia Brandvæsen kaldt ud til en større forurening på Børupvej i Taulov –  fra en tankbil, fyldt med imprægnerings olie. Under overflytning af det farlige indhold mellem to farligt godstransport tanke gik det galt.

Mellem 200 og 500 liter imprægnerings olie løb fossede ud fra en tankbil, under overflytning af det flydende godt fra en tankbil til en anden.
Mellem 200 og 500 liter imprægnerings olie løb fossede ud fra en tankbil, under overflytning af det flydende gods fra en tankbil til en anden.

Chaufføren til den ene farligt gods transport havde ikke fået lukket et af dækslerne oven på sin tank da overflytningen af det flydende imprægnerings olie blev påbegyndt. Derved skabte det et stort undertryk i tanken hvorved der væltede mellem 200 og 500 liter imprægnerings olie ud af dækselåbningen og ud på området. Brand og Redning var hurtigt fremme på stedet og har sikret området. Nu venter der en større oprydning – Annaberg Transport der ejer tankbilerne, har sendt gravemaskiner og materiel til stedet – og går straks i gang med at grave forurenet jord op, oplyser Annabergs ledelse over for DanmarkC TV

Tankvogn lækkede stor mængde imprægneringsolie
Tankvogn lækkede stor mængde imprægneringsolie

K-5TJtG2od8