Læserdebat

Standpunkt ”KV21 aflyst”

Preben H. Rosenberg har startet en debat omkring “Grøn Kultur”

Som du sikker har bemærket, er ”Grøn Kultur” fraværende på opstillingslisterne til KV21.

Der blev ikke fundet tilstrækkeligt interessegrundlag for at kunne etablere et kompetent og handlingsorienteret politisk parti. ”Det betyder ingenlunde, at vi har fortrudt vore budskaber” siger formand for Grøn Kultur Preben H. Rosenberg: ”Vi står nu ret beset styrket og mere fleksibel som forening med forstærket fokus på vore mærkesager uden partibindinger”.

I den målrettede proces med at opbygge et egentligt politisk parti, er der kommet mange positive tilkendegivelser fra såvel bredt etablerede politiske interesser som fra enkeltpersoner på ”Grøn Kulturs” mærkesager.

Bestyrelsen for ”Grøn Kultur” arbejder aktuelt med reorganisering og aktualisering af vedtægterne (1999-11-04), som p.t. er utidssvarende og bygger på det oprindelige idégrundlag fra 1997. Når ”Grøn Kultur” er klar med nye vedtægter og reorganiseret bestyrelse, offentliggøres begge dele.

Det betyder naturligvis også, at hjemmesiden www.gkd.dk kommer til at gennemgå en renovering – det kommer altså lige til at tage lidt tid. Mens dette arbejde pågår hører vi gerne fra og optager nye interessemedlemmer og kompetencer til bestyrelsen, samtidig med at vi fortsat vil være aktive i den offentlige debat.

Det ligger helt fast, at foreningen fortsat er en dialogbevægelse, der gennem innovative holdninger og handlinger arbejder på fremme af folketrivsel og fredelig sameksistens. Grøn Kultur ønsker at bygge bro mellem religioner, politik, racer og kulturer med konceptbetegnelserne: ”Grøn Kultur”, Grøn Kultur Danmark” og ”Grøn Kultur Fredericia”.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv