Home Kultur Stand Up Comedy i Det Bruunske Pakhus
Stand Up Comedy i Det Bruunske Pakhus

Stand Up Comedy i Det Bruunske Pakhus

0

Stand Up Comedy i Det Bruunske Pakhus

 

Carsten Eskelund og Geo deler rampelyset med lokal komiker

 

Carsten Eskelund og Geo har begge opbygget en solid anerkendelse for deres bidrag til den danske comedy-scene. Og de hviler ikke på laurbærene. Oktober måned er derfor afsat til en tour rundt i landet for at udvide deres eget lokalkendskab samt opdyrke og optræde med lokale talenter, og det møde sker i Det Bruunske Pakhus onsdag d. 12. oktober.

 

Touren skal ses som en hyldest til Danmark og de mange særpræg hver by byder på. Udover at finde de sjoveste lokale komikere og give dem sceneplads, går de to komikere selv helt tæt på nærmiljøet og udvikler comedy-materiale skræddersyet til hvert sted. På den måde bliver det bevidsthedsudvidende for både Eskelund og Geo og for publikum, der kommer til at se deres egen by med helt andre øjne.

 

Geo har i løbet af de sidste 15 år opnået status som legende inden for dansk comedy. Hans mange dedikerede fans har fulgt ham i hans udvikling som komiker fra onemanshows som “Geo’s Garage” over “Mit Indre Dyr” til “Ikk´for sjov”, der spænder fra det vildt gakkede til mere seriøse emner. Geo formår at skabe begavet humor med personligt engagement og tilstrækkeligt alvorlige undertoner til at skabe eftertænksomhed. Han har senest kunne opleves i forårets sæson af Klipfiskerne” og Jonatan Spangs serie “Lillemand” og så går der stærke rygter om, ellers er de hermed startet, at han i foråret 2017 sender en en ny bog på gaden om livet efter alvorlig sygdom, og den pris han har måttet betale i sit privatliv.

 

Carsten Eskelund har været en del af vores mediebillede i mange år, både som komiker, men også som radiovært og vært på DR2s historiespørgeleg “Quiz i en Hornlygte”. Eskelund er en uhyre nærværende komiker, der ser det store i det små og formidler det på særdeles underholdende vis. Han går til verden med en sund skepsis det ene øjeblik, en barnlig naivitet det næste, og hans medfødte nysgerrighed er nærmest garanti for, at publikum bliver inddraget undervejs. Carsten Eskelund leverede i 2012 sit første soloshow, “Sådan een man selv griner af”, et morsomt og personligt show om mødre, maskulinitet og den far, han havde fået kontakt til efter 32 år og han arbejder i øjeblikket på et kommende onemanshow.

 

Oktober måned bliver uden tvivl den mest lokale Comedy ZOO On Tour nogensinde i mødet med lokale talenter, som byens borgere måske ikke engang selv kender, og de to garvede komikere, der gerne kaster sig ud på dybt vand i det lokale gadekær. Det bliver sjovt og vedrørende!

 

Billetter til showet, der starter kl. 20, kan købes på bruunskepakhus.billetten.dk eller i Det Bruunske Pakhus.