Home FREDERICIA Spritny cykelsti står under vand på Kolding Landevej
Spritny cykelsti står under vand på Kolding Landevej

Spritny cykelsti står under vand på Kolding Landevej

0

Vejbanen står under vand

I årevis har beboerne i Skærbæk og Taulov ønsket en cykelsti på Kolding Landevej. 2020 blev så året hvor cykelstien endelig blev en realitet.

Og mens beboerne endelig kunne cykle i behørig afstand fra vejen, gik der ikke længe før de første udfordringer begyndte at vise sig.

Allerede få måneder efter anlægningen drukner den nye cykelsti flere steder på strækningen i flere hundrede kubikmeter vand.

På grund af de lave temperaturer udenfor er der også en reel risiko for, at vandet på cykelstien fryser, hvilket resulterer i en spejlglat cykelsti.

Derfor skal man altså være ekstra opmærksom hvis man færdes på denne strækning i perioden indtil vandet er ledt andetsteds hen.

Vandet pibler frem på Kolding Landevej

Vandet bevæger sig fra marken ud mod Kolding Landevej hvor det, som det plejer, naturligt vil søge mod grøften. Den vej er dog blokeret af den nyanlagte cykelsti, hvilket nu skal udbedres.

DanmarkC TV har derfor taget kontakt til Else-Marie Hjerrild Lorenzen, seniorprojektleder hos rådgivningsfirmaet Atkins, for at høre hvad de store vandmængder betyder for cykelstien.

DanmarkC TV kontaktede endvidere leder for Vej & Park, Morten Svanborg, for at høre planerne for vandmasserne og cykelstien på Kolding Landevej.

Se udsendelsen på DanmarkC TV på Kanal SYD på lørdag klokken:

00:00, 03:00, 06:00, 09:00, 12:00, 15:00, 21:30

Har du YouSee kabel-TV kan udsendelsen også ses på vores 24-timers HD kanal.

Ellers kan du høre mere om det nu på lørdag klokken 11:

Du kan se billedgalleriet fra Kolding Landevej herunder:

Husk at følge med på: https://danmarkc.tv

Du kan også følge DanmarkC TV på: http://www.youtube.com