FREDERICIA

Sommerrock 2023 får 20.000 kroner i donation fra Taulov Transport Center

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Sommerrock 2023 i Fredericia tegner til endnu en engang at blive en festlig begivenhed for Fredericianerne, når Fredericia Shopping, Fredericia Kommune og flere lokale aktører åbner op for musik og glade dage i midtbyens gader.

Fredericia er klar til at slå dørene op for sommerens store musikbegivenhed – Sommerrock 2023. Arrangementet, som er et samarbejde mellem Fredericia Shopping, Fredericia Kommune og flere lokale aktører, vil byde på musikalske og kulturelle oplevelser for tusindvis af fredericianere og besøgende fra nærliggende kommuner. For at kunne realisere dette års Sommerrock har Business Fredericia spillet en afgørende rolle i at skaffe midlerne til arrangementet. Det fortæller Business Fredericia i en pressemeddelelse.

En af de organisationer, der har valgt at bakke op om projektet, er Taulov Transport Center, som har doneret en generøs sum på 20.000 kroner. Formand for Taulov Transport Center, Torben Aldershaab, udtaler: “Der var til vores generalforsamling i marts stor enighed om vigtigheden af at støtte byen og de positive aktiviteter, der finder sted i den by, vi selv er en del af. Vores støtte til Sommerrock 2023 er et tydeligt udtryk for vores engagement i det lokale samfund og ønsket om at bidrage til at skabe en festlig begivenhed for alle”.

Formand for Fredericia Shopping, Ole Mortensen, udtrykker sin taknemmelighed over den massive opbakning fra byens erhvervsliv og lover, at sammen med kollegaerne vil de gøre alt for at give borgerne en fantastisk oplevelse til årets Sommerrock den 2. juni 2023.

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer fra Business Fredericia er enig med Fredericia Shoppings formand og udtaler: “Denne form for støtte er afgørende for at kunne afholde et sådant storslået arrangement som Sommerrock og skabe en uforglemmelig oplevelse for både borgere og besøgende. Med Taulov Transport Centers donation og den generelle opbakning fra andre virksomheder og organisationer, tegner Sommerrock 2023 i Fredericia til at blive en succes, der vil styrke sammenholdet i lokalsamfundet og skabe varige minder for alle deltagere, men også have en række afledte synergieffekter, både når vi taler bosætning og handel i vores detailhandel.”

Tobias Rahim indtog scenen sidste år til sommerrock 2022 i Fredericia. Foto: Fotograf Ole Sejrup

Sommerrock 2023 forventes at blive en uforglemmelig aften, og takket være støtten fra Taulov Transport Center og andre lokale virksomheder og organisationer, kan Fredericias borgere og besøgende se frem til en festlig begivenhed, der vil styrke det lokale samfund og skabe varige minder for alle deltagere.