Læserdebat

Som du råber i skoven får du svar – eller gør du?

Læserdebat af: Ole Dyrn,Fælledvej 21 7000 Fredericia

Jeg læser med stor interesse Karsten Byrgesens indlæg, hvor han har mange spørgsmål og kommentarer til, hvad der foregår i byen, herunder f.eks. om fredning af Treldeskovene under overskriften ”I skovens dybe stille ro”. Ja det har han ret i… Der er dyb tavshed.   Et gammelt slogan lyder ”Som man råber i skoven får man svar”. Det er ikke just tilfældet her, hvor der som i hr. Byrgesens mange andre indlæg er dyb stilhed.
Jeg tænker her på bl.a. indlæg om brintfabrik (omtalt som brinteventyret der er at ligne med kejserens nye klæder ( Som i “Kejserens nye klæder” er alle, der ikke kan se fidusen i PtX, dumme, men det var en dreng, der i eventyret så, at kejseren kun stod i underbukser) , energispild (nej tak til mad & energispild), havneudvidelse m.v.

Hvad der undrer mig er, at hvis hr. Byrgesen ikke ved, hvad han taler om, hvorfor kommer relevante ansvarlige så ikke på banen og ret- og vejleder ham? Er det måske fordi han ved hvad han taler om og at man forsøger at tie problemerne ihjel?

Man fornemmer at hr. Byrgesen i byrådet er den berømte havkat i hyttefadet, som det åbenbart kræver en større indsats at stå op imod.

Synes det er trist for vort demokrati og åbenhed som kommunen, herunder borgmesteren, ellers bryster sig af.

Jeg undrer mig meget over at de valgte politikeres holdninger og meninger stort set aldrig kommer til udtryk ved debatindlæg o.lign.  
Hvor er engagementet, og hvor er der en aktiv og synlig stillingtagen til de mange udfordringer byen står med?

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv