MEDDELSER

SOLSTRÅLE LEGENE 2014

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

For 14. gang indbyder Værestedet Solstrålen i Fredericia til sommerens sportsstævne for værestedsbrugere fra hele landet.

Lørdag den 14. juni mellem klokken 10 og 15 lægger Fag & Firmas idrætsanlæg på Hannerup Engvej atter græs til et stævne, hvor der dystes i både fodbold, petanque, krolf, rundbold og backgammon.

Der er samtidig skabt rammer for masser af hygge og socialt samvær.

Uden mad dur heltene ikke, så der er sørget for helstegt pattegris til næsten ingen penge.

Alle deltagere håber selvfølgelig på at tage en eller flere pokaler med hjem til netop deres værested, men ved dette som alle andre arrangementer for væresteder har hyggen, samværet og godt kammeratskab langt større betydning.

Det var slet ikke muligt for Værestedet Solstrålen og de mange involverede frivillige at stable dette arrangement på benene uden støtte fra Fredericia Kommune via § 18-midlerne og samarbejdet med IDVI –

Idrætsorganisationen Dansk Væresteds Idræt.

Fra oprindeligt at være et rent fodboldstævne er det nu et arrangement med flere forskellige aktiviteter. Samtidig vender arrangørerne tilbage til det oprindelige udgangspunkt, nemlig at Solstråle Legene er for mennesker, der har valgt et stoffri/ædru liv på de deltagende hold.

Arrangementet plejer at være en ren folkefest – og publikum er meget velkommen til at lægge vejen forbi til en hyggelig stund. Der er rig mulighed for køb af kaffe, kage, sodavand.

Solstrålelegeneplakat