FREDERICIA

Solskin og klovne hev besøgstal i vejret

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

2013 har besøgsmæssigt været et godt år for Madsby Legepark. Med to nye aktiviteter på vej går Legeparken et endnu mere spændende år i møde

303.351 gæster besøgte Madsby Legepark i løbet af 2013 – en fremgang på knap 18.000 gæster i forhold til året før.

”Vi meldte allerede ud i sommeren 2012, at vi forventede omkring 300.000 gæster, og derfor er vi glade for, at vi nåede målet”, siger Kim Ekstrøm, souschef i Madsby Legepark.

Et gammelt ordsprog lyder, at det aldrig er vejret, der er dårligt men påklædningen, der er forkert, og i Madsby Legepark er der mange muligheder for hyggelige stunder i tørvejr – enten i et af madpakkehusene eller under halvtag. Der er dog ingen tvivl om, at det gode sommervejr i 2013 var med til at få besøgstallet op i niveau med tidligere år. Udover det gode vejr var klovnefestivalen i august og julemarkedet samt julestuen i december også med til at sikre et godt besøgstal.

Der er dog stadig et stykke vej op til rekordåret 2011, hvor næsten 335.000 besøgte legeparken. Derfor er det også med spænding, at legeparken vender blikket mod 2014, som byder på to nye oplevelser for børn og familier.

”En minigolfbane har stået på både publikum og legeparkens ønskeseddel i en del år, og derfor er vi helt sikre på, at mange gæster vil bruge den nyligt anlagte bane”, uddyber Kim Ekstrøm.

Derudover kommer Cirkus Dannebrog på et seks ugers gæstevisit til sommer, som forhåbentligt er med til at lokke flere i legeparken i 2014.

Fastelavn i uge 7            

Allerede i uge 7 kan børnehaver og børnefamilier i anledning af skolernes vinterferie hygge sig i legeparken, hvor alle husene er pyntet op til fastelavn med fastelavnsris, balloner og meget andet.

Fra mandag den 10. februar til og med fredag den 14. februar fra kl. 10 hver dag kan man prøve kræfter med tøndeslagning i Hus 3.

”Man behøver ikke at tilmelde sig tøndeslagning. Vi har tønder til store og små børn, som meget gerne må komme udklædt, og skulle det gå rigtig stærkt at slå tønderne ned, så har vi en ekstra, vi kan sætte op”, siger Kim Ekstrøm.

Derudover vil der hver dag kl. 11.30 være spændende eventyrfortælling, og hvis vejret tillader det, så kan man give den gas på mooncarbanen.

Medbring gerne selv mad og drikke, som kan indtages enten i Hus 2 eller Hus 3. Der er også mulighed for at købe fastelavnsboller og varme sig på en kop kaffe eller varm kakao.

Alle dage lukker og slukker legeparken kl. 15 – undtagen fredag, hvor legeparken lukker kl. 12.

MadsbyLegepark