FREDERICIA

Søndagscafé bød på kaffe, lagkage – og Det sorte guld

Søndag havde ældresagen arrangeret søndagscafé for byens ældre – krydret med Det sorte guld

Søndag var mange fredericianske ældre samlet påSeniorhuset I.P. Schmidt. Her havde Ældresagen arrangeret cafe´ med livemusik og fællessang, med orkesteret Sort Guld.

Cafeén bød i pausen på kaffe og kage til de mange tilmeldte, og der blev udtrukket præmier på tilmeldingsnumrene.

En skøn eftermiddag med en fantastisk skøn hygge omkring byens ældre borgere, og fællessang. Det var orkesteret Det sorte guld der stod for den musikalske underholdning.

Det sorte guld, stod for den musikalske underholdning

Corona lukkede fællesskaber ned

Dan Corona forårsagede en nedlukning af Danmark, betød det også en pause for fællesskaberne for byens ældre borgere. Det har været hårdt for mange ældre i kommunen, og mange har ikke turdet forlade deres hjem af frygten for at blive smittet. Nu er landet åbnet helt op, men mange ældre der har været trukket tilbage i deres eget hjem i næsten 1 1/2 år, har ikke turdet at vende tilbage til fællesskaberne. Det kræver tilløb for en enkelte ældre, og måske et ligge skub fra familien eller venner. Fællesskaberne står klar til at tage imod byens ældre, så har du en i din familie der kunne trænge til at komme lidt ud og få fornøjelige oplevelser, så opfordre Ældresagen til at man hjælper de ældre lidt på vej. Fællesskaberne er skabt og formet til byens ældre.

Masser af aktiviteter for byens ældre

Faktisk er der god grund for byens ældre, at lægge vejen forbiSeniorhuset I.P. Schmidt. Der er nemlig mange aktiviteter målrettet byens ældre borgere. Blandt andet er der i perioden september til maj om tirsdagen, fællessang i klaverstuen klokken 10 – 11:30.

Lørdag sender DanmarkC TV et indslag fra Søndagscaféen, hvor du kan høre mere om muligheden for fællesskaber og socialt samvær, for byens mange ældre borgere.

Udsendelsen sendes lørdag klokken 00:00, 03:00, 06:00, 09:00, 12:00, 15:00 of 21:30

Her kan du se et par stemningsbilleder, fra søndagens café, med musik med orkesteret Det sorte guld.