Home Læserdebat Socialdemokratisk despoti
Socialdemokratisk despoti

Socialdemokratisk despoti

0

Det er rigtig dejligt og interessant, at socialdemokraterne er begyndt at deltage i debatten. Vi har på det seneste set et par stykker, der er kommet ud af busken.

Den socialdemokratiske gruppeformand har fortalt os, at socialdemokratiet har en mængde ideer og visioner til, hvorledes Fredericia kan og skal udvikles. Jeg tror, at de fleste ved, at der ikke blot er et enkelt problem i den kommunale administration.

Man kan så undre sig over, at socialdemokratiet ikke har gjort noget ved det, men vi kan nu forstå, at det skal gemmes til KV21. Indtil da er det lige meget, hvordan det går.

Alle ved, at Socialdemokratiet har siddet på majoriteten i kommunalbestyrelsen igennem lang tid, og de har haft borgmesterposten 46 år af de sidste 50.

Hvis Socialdemokratiet virkelig har løsninger på problemerne, så vil jeg betegne det som uansvarligt ikke at gøre noget ved det her og nu. Men vi skal vist forstå, at de ellers ikke deltager i den almindelige debat. De fortælle bare en gang imellem, at de har løst et af de problemer, der skulle have været løst for flere år siden.

På det seneste har jeg forsøgt at analysere forskellige udsagn og debattere forholdene. Dog ser det ikke ud til at kunne lade sig gøre. Jeg ser, at jeg bliver koblet af bl.a. Facebook, når jeg forsøger at debattere. De afbryder kontakten som gravhunden, der vender sig væk og tror, at det ubehagelige forsvinder. Det var tilfældet med Jacob Bjerregaard Jørgensen og nu er det tilfældet med nogle flere i toppen af Socialdemokratiet i Fredericia. Jeg analyserer, kritiserer og debatterer med flere andre politikere i de andre partier til højre og venstre. Vi har en fin dialog. Jeg kritiserer dem og de korrekser og kritiserer mig. Jeg skal lige indskyde, at jeg ikke argumentere for eller imod et bestemt parti, men jeg forsøger at argumentere for at Fredericia skal komme i førertrøjen i mange sammenhænge. Jeg har sendt et katalog af ideer til mange partier. I øvrigt har jeg tidligere haft læserbreve med mange ideer og visioner, som man selvfølgelig ikke behøver at tage alvorlig. Jeg har fået svar fra en del, men aldrig rigtig fra Socialdemokratiet. Thi de ved dog bedre!

Hvis det er sådan, de socialdemokratiske vælgere gerne vil have det, så vil jeg gerne kondolere Fredericia.

Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti, Venstre og Konservativ med flere debatterer på livet løs for at nå frem til gode løsninger for Fredericia, men Socialdemokratiet ser sig for gode til at deltage i debatten, hvilket er et despoti værdigt. Udvalgsformanden har endda direkte bedt mig om ikke at nævne ham i offentligheden.

Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia