FREDERICIA

Skolerne i Fredericia Kommune bakker op om Naturfagsmaraton, og eleverne går op i det med liv og sjæl

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

I dag var 10 klasser samlet i Fredericia Idrætscenter, og om en uge er det 20 klasser

Samlet kan Fredericia Kommune møde op med 30 klasser, som på forskellige måder har arbejdet med bæredygtighed siden efteråret.

DanmarkC TV dukkede op lige før middagspausen, og opleve en utrolig høj stemning blandt de ti deltagende skoler. Ikke mindst da eleverne fra 5. og 6. klasserne skulle vise deres løsninger for de øvrige skoler, og naturligvis særligt for dommerne.

Holdånd og kammeratskab kom til udtryk på en helt speciel måde: DanmarkC TV lavede et interview med Khorshid, og da vi var færdige klappede kammeraterne! Og det var næppe af DanmarkC TV’s udsendte.

De deltagende klasser i dag kom fra: Erritsø Fællesskole, Afd. Højmosen, Fjordbakkeskolen, afdeling Taulov, Frederiksodde skole, Kirstinebjergskolen og Ullerup Bæk Skolen.

Den 19. april er det de resterende skoler med følgende klasser: Fjordbakkeskolen, Kirstinebjergskolen, Ullerup Bæk Skolen og Erritsø Fællesskole.

DanmarkC TV sender senere et TV indslag fra de to dage, hvor det måske er de kloge elever der deltog i Fredericia, der skal løses vores og verdenens udfordringer med bæredygtighed.

En længere omtale af arrangementet kan læses på DanmarkC TV i går ved at klikke her.