Home FREDERICIA Skærbæk jubler: Første spadestik til ny cykelsti
Skærbæk jubler: Første spadestik til ny cykelsti

Skærbæk jubler: Første spadestik til ny cykelsti

3

Den har været længe undervejs – i forhandlingerne. Flere år er gået, siden ønsket om en cykelsti, mellem Skærbæk Ringvej og Kloding Landevej – blev luftet for politikerne. Tirsdag tog Borgmester Steen Trist, og formand for Skærbæk Beboerforening – første spadestik til den kommende cykelsti.

Tirsdag formiddag klokken, 09:00 – satte Borgmester for Fredericia kommune – Steen Wrist og formanden for Skærbæk beboerforening – Jonna Heebøl, spaden i jorden til en længe ønsket cykelsti fra Kolding Landevej til Skærbæk Landevej.

Se tv-indslaget fra tirsdag formiddag, hvor den længe ønskede cykelsti, nu er rykket et stort skridt nærmere.

Læs flere nyheder og se tv-indslag fra Fredericia og omegn, på www.danmarkc.tv

Husk også at give DanmarkC TV dit facebook like.

FAKTA

· Fra den 1. marts 2021 til ca. 1. november 2021 anlægger Fredericia Kommune en ny cykelstiforbindelse fra Kolding Landevej til rundkørslen i Skærbæk.

· Cykelstien etableres som dobbeltrettet sti på østsiden af Skærbækvej. Fra den nye tunnelforbindelse til rundkørslen etableres cykelstier i begge sider af Skærbækvej.

· I øst-vest gående retning lige nord for de nye rækkehusbebyggelser etableres en sti, der binder det nye Langelandskvarter og kvarteret omkring Loddet sammen. Stiforbindelsen krydser Skærbækvej via en ny tunnel.  

· Cykelstiforbindelse til Kolding Landevej er et mangeårigt ønske fra beboerne i Skærbæk, som nu går i opfyldelse. Når anlægget er færdigetableret giver det en sikker forbindelse for cyklisterne til Fredericia og Middelfart, og samtidig forbedrer den nye øst-vest gående sti skolebørns færdsel til skolen og binder Skærbæks boligkvarterer sammen.