Home FREDERICIA Skærbæk Bådeklubs Ungdomsafdeling har super travlt i optimist klassen.
Skærbæk Bådeklubs Ungdomsafdeling har super travlt i optimist klassen.

Skærbæk Bådeklubs Ungdomsafdeling har super travlt i optimist klassen.

0

I weekenden den 4.-5. maj og i Store Bededags ferien den 17.-19. maj blev der sejlet udtagelsessejladser til landsholdet i hhv. Kaløvig og Vallensbæk.

På billedet (Fra venstre):
Gustav Mulberg, Marie Maier, Andreas Svensson, Camillas Svensson og Frederik Jensen

Sejladserne i Kaløvig var præget af koldt forårsvejr med slud, regn og meget vind, og da stævnet i Vallensbæk blev afviklet var det en blandet fornøjelse at deltage om fredagen med meget regn og blæst. Til gengæld var denne weekends sommervejr lørdag og søndag præget af vindstille og tåget vejr. Det betød, at der ikke blev afviklet sejladser de sidste to dage og derfor var det hele reelt afgjort allerede fredag eftermiddag.

Samlet set får Skærbæk Bådeklub 5 optimistjolle sejlere med til de Nordiske Mesterskaber, som i 2019 bliver afviklet i Tønsberg i Norge i juli.

Det er imponerende, at en så lille klub som Skærbæk Bådeklub kan stille med 5 landsholdssejlere. Det kan tilskrives deres træningsindsats, passion og målsætning. De 5 sejlere er i alderen 12-15 år og træner flere gange om ugen på vandet – med Jacob Palm som coach. Jacob har arbejdet som landstræner i udlandet og han er med til at rykke niveauet et hak yderligere op. Bedste sejler blev 12 årige Andreas Svensson.