Pressemeddelelse

SIND Fredericia med gavekort-tilbud

Gavekort til psykisk sårbare, pårørende og deres børn

Gavekort til psykisk sårbare, pårørende og deres børn til helikopterture, gourmet-menu, flødebollekurser eller sommerhustur, er på vej gennem Landsforeningen SIND og Sindslidendes Fond.

Mennesker, der er psykisk sårbare/psykisk syge og pårørende kan søge om oplevelses-gavekort på 2.500 kr., som kan indløses hos Truestory. Børnefamilier, hvor et familiemedlem er psykisk sårbar/psykisk syg, kan søge om gavekort til sommerhusophold på 5.000 kr., som kan indløses hos Sol og Strand.

Gavekortene påvirker ikke ansøgernes aktuelle indtægtsgrundlag, og gavekortene kan bruges i mindre portioner ad gangen. Ansøgning sker med begrænsede oplysninger og uden brug af NemID.

Ansøgning sker udelukkende på nettet, og SIND i Fredericia retter henvendelse til deres kommunale samarbejdspartnere i psykiatrien, for at få udbredt kendskabet der. SIND Fredericia holder også en ansøgningsdag i Kulturcaféen, Danmarksgade 32, torsdag d. 11. november kl. 14 – 18. Her vil medlemmer af Sind Fredericia hjælpe med at afsende ansøgning og besvare spørgsmål.

”Jeg under de psykisk sårbare, en gourmetmiddag, en helikoptertur,

et flødebollekursus, – et eller flere af de mange andre tilbud; men

jeg under allermest børnene og deres familie med en psykisk sårbar

forælder, at komme en tur i sommerhus”, erkender formanden for SIND Fredericia Bjørn Medom Nielsen.

Ansøgningsfristen til gavekortene er den 15. november 2021, og man skal ikke være medlem af SIND eller registreret af behandlingssystemet, for at komme i betragtning.

SIND i Fredericia er en del af Sindslidendes Fond der nu har åbnet en ansøgningsrunde om gavekort til oplevelser eller leje af sommerhus. Fonden råder over flere mio. af de penge staten har afsat til understøttelse af oplevelsesindustrien efter corona.