DanmarkC TV

Home Kultur Sidste skoledag for afgangsklasserne
Sidste skoledag for afgangsklasserne

Sidste skoledag for afgangsklasserne

0

På fredag fejrer afgangsklasserne i Fredericia Kommune sidste skoledag ved Ungdommens Hus

Sommeren lurer lige om hjørnet, og det samme gør eksamenstiden for folkeskoleeleverne. På fredag fejrer afgangsklasserne i kommunen, at afslutningen på deres skoletid nærmer sig.

700 elever fra folke- og privatskoler i Fredericia Kommune er inviteret til at fejre sidste skoledag med et arrangement ved Ungdommens Hus. De ansatte i ungemiljøerne har arrangeret dagen i samarbejde med personalet fra Ungdommens Hus, Den Matrikelløse Klub, Politiet og et antal frivillige.

Arrangementet starter kl. 10 og slutter kl. 16.45. I løbet af dagen er der forskellige konkurrencer og kåringer, og der er også mulighed for, at de unge kan få lidt at spise og drikke i form af grillpølser, frugt og vand, der serveres gratis for eleverne.

For at skabe de bedst mulige rammer for afgangsklasserne er der uddelt særlige armbånd, som de skal bruge for at få adgang til pladsen. Personalet i ungemiljøerne kender de unge og ser frem til at tilbringe en sjov sidste skoledag sammen med dem. Politiet er er også tilstede, og sammen med et hold samaritter fra Dansk Røde Kors er der godt styr på de unge under hele arrangementet.

Programmet for sidste skoledag ser sådan ud:

10.00-12.00 10. klasse/UngFredericia holder sidste skoledag på pladsen.

12.00- 17.00 9. klasser ankommer til Ungdommens Hus og fejrer dagen sammen med 10. klasse.

En DJ sørger for den gode stemning i teltet, som er sat op til lejligheden. Her kan de unge feste frem til kl. 16.45, hvor arrangementet stopper.