FREDERICIA

Shu-bi-dua 2,0 fik stående bifald

Fredericia Musical Teater klarede repremieren til højeste score på underholdningsbarometeret

Onsdag aften var en sand magisk aften, for musikelskere med hang til de folkekære Shu-bi-dua. Musical teateret havde nemlig repremiere på den store billetsalgsmagnet – Shu-bi-dua the Musical 2,0.

Med en kulisse der til stor del var computerstyret, og et totalt oplagt cast, trykkede performerne det ene Shu-bi-dua hit af efterfulgt af det næste.

Historien mange kan forholde sig til

Historien i musicalen, tager omdrejningspunkt i den lille Mick, der gennem sin barndom – og senere gennem sit voksenliv, er præget af dagdrømme og fantasier, der udspiller sig som virkelig for den lille purk. Man oplevet en Mick, der forstår sangkunstens finurligheder, og en indlevende rollemagi, så man hurtig bliver opslugt af historien.

Selve stykket tager os med gennem opvæksten og ind i teenagerårene og voksenlivet, hvor udviklingen dels giver oplevelsen af at mangle noget for den unge Mick, men også hvor han oplever at blive til noget – at være noget for nogen.

Et veludvalgt cast

Stykket spilles af et cast, med en uovertruffen kontrol over deres sangtalent, og koret ligger lige til et 12-tal.

Skal der dvæles ved noget i den ellers så gennemførte musical, så kunne lydniveauet på sangstemmerne, godt få et nøk opad. Det flotte og spændende Shu-bi-dua tekster i sangene, havde en svag tendens til, at ligge på lydniveau med musikken, hvilket til tider var lidt ærgerligt, for inkarnerede Shu-bi-dua elskere.

Shu-bi-dua 2,0 er bestemt et besøg værd, og kulissen i den gamle teaterbygning, kunne ikke være mere hyggelig og rar.

Kom med til repremieren, og mød både teaterdirektøren og publikum, der var ellevilde og klar til en ordentlig gang Shu-bi fori.

Redaktionen giver musicalen 6 stjerner for underholdningen – skøn oplevelse og en dejlig tur gennem musikarkivet! Tak!

(Artikelfoto Miklos Szabo)