Home FREDERICIA SHELL RAFFINADERIET: Vedligeholdelsesstop med fantastisk hjælp
SHELL RAFFINADERIET: Vedligeholdelsesstop med fantastisk hjælp

SHELL RAFFINADERIET: Vedligeholdelsesstop med fantastisk hjælp

0

At gennemføre et rense- og vedligeholdelsesstop for Shell Raffinaderiet kræver et større planlægningsarbejde.

Men det kræver måske nok så meget en dedikeret og målrettet indsats af de folk, som deltager og hjælper arbejdet på vej. Og det var netop det, som raffinaderiet i Fredericia oplevede, da der i uge 15 var rense- og vedligeholdelsesstop.

I alt hjalp 175 eksterne folk fra smedevirksomheder, stilladsfirmaer, kran-firmaer, elektrikere, isolatører og øvrige special-virksomheder, som kan udføre det krævende rensearbejde, hvor koksaflejringer renses ud af rør og anlæg.

Alt er sket under skyldig hensyntagen til Corona, afstandskrav med videre, og så er det sket med et fantastisk sammenhold og engagement for at få arbejdet klaret effektivt, grundigt og uden tidsplanerne stak af. Og med fokus på sikkerhed. 

De faste medarbejdere på raffinaderiet har derfor nydt godt af at kunne trække på kyndig hjælp ude fra – og har selv gået forrest.

Som Fredericianerne har kunnet se, så er der blevet flaret mere end normalt, altså en højere flamme fra flammetårnet. Det skyldes, at de forskellige anlæg skal køres ned og køles af, før de kan åbnes og renses, samt at de skal køres op i drift igen, når rensning og vedligehold er udført.

Shell Raffinaderiet beskæftiger omkring 230 medarbejdere og producerer ca. 35 procent af behovet for brændstofprodukter i Danmark. Raffinaderiet er Danmarks største leverandør af overskudsvarme til fjernvarme og leverer hvad der svarer til mere end 23.000 almindelige husstandes årlige forbrug af fjernvarme.

.http://www.fredericia.tv

.