Læserdebat

SF: Invester i tognettet for en grønnere fremtid

Læserdebat af: Allan Søgaard-Andersen, EU-kandidat for SF, Fredericia

Togtransport er den mest klimavenlige transportform i Europa, og derfor skal vi i Europa investere i dette.

Derfor er SF kommet med et nyt og visionært togudspil, der skal sætte fut i den grønne togtransport i EU, så det bliver et attraktivt alternativ til flytrafikken.

Helt konkret foreslår SF disse tre initiativer:

En europæisk grøn togfond, som sikrer finansieringen af nattog og nye operatører på markedet.

En fælles europæisk rejseplan og et nemt tilgængeligt bookingsystem på tværs af lande indenfor EU.

Den nuværende massive støtte til flybranchen skal droppes og flyafgiften forhøjes.

Alle tre initiativer, vil efter SF’s opfattelse være gode og holdbare bidragsydere til at finde grønne løsninger til gavn for klimaet.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv