DanmarkC TV

Home Politik SF Fredericia har valgt spidskandidat, – og kandidater til næste års byrådsvalg
SF Fredericia har valgt spidskandidat, – og kandidater til næste års byrådsvalg

SF Fredericia har valgt spidskandidat, – og kandidater til næste års byrådsvalg

0

SF’s kandidater til valget 2021. Fra venstre: Sune Nørgaard Jakobsen, Marianne Lind Thomsen, Connie Maybrith Jørgensen, Lars Olesen, Henning Laigaard Troelsen.

På partiforeningens generalforsamling d. 13. juni har SF i Fredericia valgt de fem første på kandidatlisten til byrådsvalget d. 16. november 2021. 

Som spidskandidat opstiller SF Marianne Lind Thomsen

Nr. 2 blev Lars Olesen

Nr. 3 Sune Nørgaard Jakobsen

Nr. 4 Henning Laigaard Troelsen

Nr. 5 Connie Maybrith Jørgensen

SF Fredericia har valgt sideordnet opstillingsform. 

SF’s spidskandidat, Marianne Lind Thomsen udtaler, at hun ser frem til næste års valgkamp. ”Vores mål er, at SF igen bliver repræsenteret i kommunalbestyrelsen her i Fredericia. Vi mistede vores ene mandat ved valget i 2017, men historien viser, at der er brug for en stærk SF byrådsgruppe som del af et fortsat rødt – grønt flertal i Fredericia,” siger Marianne Lind Thomsen.

”Vi arbejder for, at den grønne omstilling i kommunen bliver langt mere offensiv: Fredericia skal gå foran for at nå klimamålene f.eks. om 70 % CO2 reduktion i 2030,” fortsætter Lars Olesen.

”De store problemer med unge i stofmisbrug har haft meget politisk bevågenhed i Fredericia de sidste par år, men store analyser og luftige planer ændrer ikke på mistrivslen blandt byens ungdom. SF vil, at der afsættes midler til en langt mere forebyggende og behandlende indsats fra kommunens side, tilføjer Sune Nørgaard Jakobsen.

”Partiforeningens generalforsamling bliver almindeligvis afholdt i marts måned, men vi har måttet udsætte den på grund af Corona krisen. Vi er glade for, at Fredericia indtil nu trods alt er kommet igennem den svære tid uden så mange syge som i andre dele af landet,” udtaler SF Fredericias nyvalgte formand, Connie Maybrith Jørgensen, der afløser Per A. Moos Laursen, som ønskede at trække sig efter 3 år på formandsposten. ”Den endelige kandidatliste fra 6. pladsen bliver opstillet på generalforsamlingen i marts 2021, og nu har vi et stærkt hold, som vil fortsætte vores lokalpolitiske aktiviteter og gå i gang med at skrive SF Fredericias kommende valgprogram,” slutter Connie Maybrith Jørgensen.