FREDERICIA

SER Hegn overtager Jysk Hegn

Som et led i vækststrategien bliver SER Hegn ved med at ekspandere sine aktiviteter i Danmark og har netop overtaget konkursboet efter Jysk Hegn.

Sidste år flyttede hegnsvirksomheden SER Hegn til sit nybyggede hoveddomicil ved E20 motorvejen i Fredericia, da virksomheden var vokset ud af sine rammer i Børkop, og væksten fortsætter for SER Hegn med det seneste opkøb af konkursboet efter Jysk Hegn i Thy.

– Med købet af Jysk Hegn styrker vi vores position i Nordvestjylland, og vi glæder os til at tilbyde Jysk Hegns eksisterende kunder det største udvalg af hegn og porte til de billigste priser i landet, siger adm. direktør for SER Hegn og Mobilhegn, Henrik Hallenberg Rasmussen.

Navnet Jysk Hegn falder bort med konkursen, og alle aktiviteter, materiel og lager overtages af SER Hegn. Jysk Hegn kommer til at indgå som en del af den landsdækkende forretning.

Det bliver ikke det sidste opkøb

SER Hegn og søstervirksomheden Mobilhegn omsatte tilsammen for 101 mio. kr. i 2016, som steg til 115 mio. kr. i 2017. En vækst på 14%. I 2017 etablerede SER Hegn selskaberne SER Stängsel AB i Sverige og SER Zaun AG i Schweitz. 

– Vi sætter hele tiden højere og højere mål for vores forretning. Det betyder, at vi vokser organisk i Danmark, men at vi formodentlig også vil foretage flere opkøb i fremtiden både i og uden for landets grænser, siger Henrik Hallenberg Rasmussen.

Overtagelsen af Jysk Hegn sker øjeblikkeligt.

For flere informationer kontakt adm. direktør for SER Hegn og Mobilhegn, Henrik Hallenberg Rasmussen på tlf: 20708608

Om SER Hegn

SER Hegn er en familieejet virksomhed, der blev startet af Svend Erik Rasmussen på en nedlagt bondegård i Børkop i 1990. I 2017 byggede virksomheden nyt domicil ud til E20 motorvejen ved Fredericia. En treetagers bygning på 2100 m2 med tilstødende produktionshal på 1000m2 samt en lagerhal på 600 m2. Her er der logistikcenter, uddannelses- og testanlæg samt egenproduktion af hegnsprodukter. 

I 2017 opsatte SER Hegn og Mobilhegn.dk’s 65 medarbejdere over 2,5 mio. meter hegn og installerede over 1.000 porte for kunderne, som blandt andet omfatter Vejdirektoratet, BaneDanmark, politiet, militæret, hospitaler, virksomheder, havne, byggepladser, skoler, events, børnehaver m.m.