112

SE VIDEO : NATURBRAND VAR PÅSAT – POLITIET JAGTER BRANDSTIFTER

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Mandag aften var der ild i en naturskråning på Tonne Kjærsvej – Branden var påsat

“Der er tale om en forsættelig brand” – sådan fortæller den Vagthavende ved Sydøstjyllands politi mandag aften, til DanmarkC TV, efter at der tidligere på aftenen var udbrudt brand på en knas tør skråning på Tonne Kjærsvej.

Vidne ser gerningsmand

Et vidne finder to unges adfærd påfaldende, da de roder med noget ved en skråning på Tonne Kjærsvej mandag aften, og han råber til dem. Derpå tager de unge flugten, og vidnet opdager at der pludselig ryger kraftigt fra skråningen, og alarmere brandvæsnet og politi.

Brandvæsnet ankommer kort tid efter, efterfulgt af politiet, og patruljen begynder straks at rundere i området, for at lokalisere den formodede gerningsmand.

Politipatrulje pågriber undvegen fange 

Under eftersøgningen, render politipatruljen ind i en person, der efter nærmere tjek står som efterlyst i politiets register – som undvegen fange – og personen anholdes straks og føres til patruljevognen, hvorefter han køres til Politistationen i Kolding.

Det lykkes ikke politiet at lokalisere gerningsmanden til ildspåsættelsen på Tonne Kjærsvej mandag aften, men gerningsmanden beskrives som en ung mand, iført blå fleecestrøje. Han flygtede på en gammel sort knallert – som vidnet beskriver som meget slidt og larmende.

Har du oplysninger i sagen, eller kender du en ung person der benytter en ældre slidt og larmende sort knallert – og iøvrigt ligeledes benytter en blå fleecetrøje, så kan du kontakte Sydøstjyllands politi på telefon 1-1-4.

I videoen kan du se brandvæsnet bekæmpe den påsatte naturbrand på Tonne Kjærsvej.

 

LÆS OGSÅ….

 

BOLIGOMRÅDE I ERRITSØ PLAGET AF UNGE DER LAVER HÆRVÆRK OG ILDSPÅSÆTTELSER : “KÆRE POLITIKER, GØR NOGET”