DanmarkC TV

SE VIDEO : JYSK-FYNSK MESTERSKAB I JU-JITSU & ROLLINGE CUP

SE VIDEO : JYSK-FYNSK MESTERSKAB I JU-JITSU & ROLLINGE CUP

SE VIDEO : JYSK-FYNSK MESTERSKAB I JU-JITSU & ROLLINGE CUP

0

To stævner på Fredericiansk grund i denne weekend

Jysk-Fynsk Mesterskab i Ju-jitsu og Rollinge Cup

Til JFM var FJJK – Fredericia Judo og Ju-Jitsu klub repræsenteret, af tre deltagere: Claudia, Matti og Milas.

Alle tre lavede nogle flotte kampe og blev bestemt også belønnet derefter med ædelmetal.  Milas var med for første gang til JFM, men det var ikke at se. Han kæmpede bravt og kom hele vejen til semi-finalen inden han måtte se sig slået. Hans flotte indsats udløste en bronzemedalje.

I samme vægtklasse var Matti. Han har deltaget tidligere og den erfaring gjorde han god brug af. Uden de store udfordringer væltede han alle sine modstandere på vejen, og kunne derfor – for 2. år i træk – kalde sig Jysk-Fynsk Mester.
Claudia var den sidste i kamp, og hun forsatte stimen efter drengene. Med et flot kast i sidste sekund sikrede hun sig en flot sølvmedalje.

Rollinge cup

Til Rollinge Cup var FJJK repræsenteret med halvdelen af stævnets deltagere, og derved var der lagt op til masser af gode kampe fra Fredericiakæmperne.

De yngste bruge alt hvad de havde lært, samtidig med at de havde en god oplevelse med deres første stævne. Der blev ikke givet noget væk og alle børnene gav den alt hvad de kunne, og deres modstandere skulle stå tidligt op for at være med.

I Rollinge Cup vandt :
Guld:
Annabella
Bruno
Hector
Lauge
Marco
Mathias
Simon

Sølv:
Daniel