112

Se video fra slukningsindsats: Villabrand sandsynligvis påsat

Af DanmarkC TV

Natten til lørdag skete der omfattende skade på en kontorvilla på Nyhavevej

En omfattende brand hærgede natten til lørdag en kontorvilla på Nyhavevej i Snoghøj. TrekantBrand satte massivt ind for at slukke branden i den bevaringsværdige bygning fra 1930.

Da brandvæsnet ankom stod der flammer ud fra døre og vinduer på villaens førstesal, og branden bredte sig til tagkonstruktionen og gik gennem taget.

Villaen var ubenyttet og det er derfor politiets teori at branden kan være påsat. Politiet var derfor på stedet med hunde, for at lede efter spor. Oplysninger fra stedet tyder på, at unge har brugt huset som tilholdssted.

DanmarkC TVs  reporter var på indsatsstedet natten igennem og rapporterede løbende fra villabranden. I tv-indslaget øverst i artiklen, kan du komme med helt tæt på slukningsarbejdet og høre TrekantBrands indsatsleder fortælle om nattens brand.

Læs også:

Døgnrapport fra Sydøstjyllands Politi

Vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi gennemgået døgnets begivenheder Indbrud med anholdelsePå Lundingsvej i Fredericia onsdag den 29/3-23 kl. 5.44 blev der begået indbrud i en villa gennem et vindue i kælderskakten, hvor en jernstang blev brugt til at smadre vinduet.Huset alarm blev aktiveret, og politiet rykkede ud. Kl 06.00 er politiet fremme og anholder […]