Home FREDERICIA Se med på direkte tv: Stafet for livet 2021
Se med på direkte tv: Stafet for livet 2021

Se med på direkte tv: Stafet for livet 2021

0

Lørdag den 5. juni, afvikles Stafet for livet 2021 i Fredericia. Sidste år blev stafetten grundet Coronarestriktioner aflyst, men i år afvikles Stafet for livet, med hjælp fra DanmarkC TV

Tæt på 13 timer, sender DanmarkC TV direkte tv, fra Stafet for livet 2021 i Fredericia. Dermed lykkes det at gennemføre den populære stafet mod kræften.

Det bliver dog i en noget anderledes form, end den vi kender fra tidligere år. Grundet forsamlingsloftet, er alle de tilmeldte hold, placeret forskellige steder i Fredericia, på både offentlige og privateadresser. Det hele bliver bundet sammen, af DanmarkC TV, der sender direkte fra alle adresserne, forskellige tidspunkter af dagen.

Udsendelsen starter lørdag d. 5. juni, klokken 09.40.

Fredericianere fortæller deres beretninger

12 fredericianere toner lørdag frem på skærmen på DanmarkC TV, og fortæller om deres liv med kræft – som pårørende og som tidligere kræftpatienter.

Overraskes med blomster foran rullende kameraer

DanmarkC TV besøger sammen med pårørende, flere private hjem i Fredericia, med en buket blomster. VI har fundet et antal fredericianere, der har fortjent et skulderklap, og sammen med en pårørende eller bekendt, besøger vi uanmeldt de mange personer, og siger tak. – Tak fordi de er dem de er.

DanmarkC TV sponserer hele produktionen

For at det hele kan lykkes, har DanmarkC TV valgt at sponserer hele produktionen, og dermed møder alle medarbejdere ind, og hjælper frivilligt – så Stafet for livet 2021 kan gennemføres, og der kan samles penge ind til Kræftens bekæmpelse.

Tv-stationens medarbejdere har løbet stærkt de seneste to uger, for at kunne nå at producerer de indslag, der skal køre sideløbende med de DIREKTE udsendelser i løbet af dagen. Det er blevet til lange dage fra 06.00 om morgenen, og indtil de sene aftentimer, men DanmarkC TV vil gerne være med til at gøre en forskel for kræftforskningen. Derfor vil lørdagens Stafet for livet – udsendelse være en gave fra DanmarkC TVs medarbejdere og frivillige, til kampen mod kræft.

Du kan se udsendelsen på DanmarkC TV

DanmarkC TV sender udsendelsen DIREKTE, på facebook, youtube og på TV. Har du Yousee som tv-udbyder, så finder du blot vores 24-timers kanal – så kan du følge med de de mange spændende besøg, direkte hjemme fra sofaen.

Er du i tvivl om, hvordan du finder kanalen, så kan du ringe til vores hotline på 93 93 40 88 og spørge om råd.

DanmarkC TV ønsker dig en rigtig god fornøjelse.

Husk at følge os på http://www.YouTube.com/DanmarkCTV og via facebook!

Læs nyhederne mens de sker – på www.DanmarkC.TV