Home Kultur Se med lørdag: Gense Skærbæk Havnerevy 2015
Se med lørdag: Gense Skærbæk Havnerevy 2015

Se med lørdag: Gense Skærbæk Havnerevy 2015

0

Lørdag kan du se eller gense Havnerevyen i Skærbæk, fra 2015.

Tilbage i april måned 2015, blev billetterne til årets havnerevy i Skærbæk ved Fredericia, sat til salg hos Brugsen i byen. På under to timer, var samtlige næsten 400 billetter revet væk, og mange måtte gå forgæves.

I en lille fiskerby – få km fra Fredericia, har man en effekivt arbejdende beboerforening. Flere gange årligt samler de beboerne til gode og solide arrangementer. Første søndag i advent, ankommer julemanden på en fiskekutter, og om sommeren kan man nyde havnefestens kræmmermarked og revy og musik i teltet.  Det er ikke kun de lokale der møder trofaste op til beboerforeningens arrangementer. Det nærmest vælter ind med publikum fra både Kolding og Fredericia. når den årlige Havnerevy spilles i teltet på havnekajen i Skærbæk.

Se Havnerevyen her

Find ud af hvorfor. Lørdag klokken 02:00, 05:00, 08:00, 11:00, 16:00 og 23:30, sender DanmarkC TV hele årets Havnerevy på TV – og der bliver ikke lagt fingre imellem når tidligere Teaterdirektør Søren Møller står for skud, eller når den tidligere Fredericia borgmester tages under lup. Du kan også opleve en vaske ægte hjemmeværnsmand berette om sit arbejde i en god sags tjeneste.

Se med på DanmarkC TV, på kanal “SYD” – lørdag!

https://danmarkc.tv

www.fredericia.tv

Tilbage i april måned, blev billetterne til årets havnerevy i Skærbæk ved Fredericia, sat til salg hos Brugsen i byen. På under to timer, var samtlige næsten 400 billetter revet væk, og mange måtte gå forgæves.

I en lille fiskerby – få km fra Fredericia, har man en effekivt arbejdende beboerforening. Flere gange årligt samler de beboerne til gode og solide arrangementer. Første søndag i advent, ankommer julemanden på en fiskekutter, og om sommeren kan man nyde havnefestens kræmmermarked og revy og musik i teltet.  Det er ikke kun de lokale der møder trofaste op til beboerforeningens arrangementer. Det nærmest vælter ind med publikum fra både Kolding og Fredericia. når den årlige Havnerevy spilles i teltet på havnekajen i Skærbæk. Find ud af hvorfor. Fredag kl. 16.00 & 23.00, sender DanmarkC TV hele årets Havnerevy på TV – og der bliver ikke lagt fingre imellem når Teaterdirektør Søren Møller står for skud, eller når Fredericia borgmester tages under lup. Du kan også opleve en vaske ægte hjemmeværnsmand berette om sit arbejde i en god sags tjeneste.