LOKALMUSIK

SÆSONAFSLUTNING SATTE REKORD

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

4Lørdag var der sæsonafslutning på DanmarkC TV og Fredericia Shoppings nye lørdags event i midtbyen : LIVE-Lørdag.

Ved sæsonafslutningen havde arrangørerne noget helt særligt i ærmet. Udover musikken der blev leveret af det uovertrufne STATUS QUO kopiorkester “CAROLINE”, kunne publikum vinde billetter til bla. “Den lille Havfrue” på Fredericia Teater, Gavekort til Fredericia Shopping, blomster og meget mere. Og det var let at deltage i konkurrencen om de skønne præmier. Traditionen tro var der gratis rundstykker leveret af Føtex, Juice og friskbrygget kaffe. Et helt igennem gratis arrangement.

Vinderne var forud for koncerten fundet i form af numre. Efterhånden som publikum kom frem i køen til morgenserveringen, ramte flere og flere de kø-numre der var forudbestemt. Behørigt talte Citychefen alle i køen og hver gang et forudbestemt nummer i køen nåede frem til morgenserveringen – fik de sammen med serveringen en af de mange præmier.

LIVE-Lørdag blev rundet af med det lokale STATUS QUO kopiorkester Caroline. Bandet spillede sidst på rådhuspladsen for 36 år siden, og til trods for de flere årtiers forgangenhed, kunne bandet genkende flere publikummer, som også var publikum ved koncerten samme sted tilbage i 1978.

“CAROLINE” leverede en 95 minutter lang koncert, der lå i højeste gear fra start til slut og gav de mange fremmødte en oplevelse af de helt store.6

Sæsonafslutningen på LIVE-Lørdag trak ikke uventet mange musikelskere til midtbyen og det store fremmøde gav publikums rekord. Flere hundrede fik en super god musikalsk oplevelse med morgenmadsservering og flere af dem er nu så heldige at skulle en tur i teateret og se “Den lille Havfrue” eller ud at shoppe i Fredericia.

LIVE-Lørdag er løbet af stablen hver lørdag formiddag i september måned, og ikke kun publikum og de optrædende bands har elsket det nye tiltag – Vejrguderne har fulgt med fra oven og leveret skyfrit vejr til alle sæsonens LIVE-Lørdag koncerterne.

DanmarkC TV og Fredericia Shopping lover at LIVE-Lørdag vender tilbage i det nye år med det bedste fra denne sæson og med mange nye tiltag.

Se et glimt fra koncerten på DanmarkC TV, onsdag.

Skærmbillede 2014-06-07 kl. 23.07.48