FREDERICIA

“SÅDAN SKABER DU DIN EGEN STIL”

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

”Sådan skaber du din egen stil”

Foredrag med Emil Thorup

Intet mindre end ”en fødsel” for åben skærm har Emil gennemgået for at kunne sætte sig ordentligt ind i den fødende kvindes smerte. Bliv klogere på om det lige netop er dét mediestunt, der har krævet den største indsats!

 Som unge er vi selv ansvarlige for at skabe det liv, vi drømmer om. At få et liv, der gør, at det er værd at stå op hver morgen. Vov et øje og lad dig udfordre af Emil, der giver deltagere troen på og lysten til at TING kan lykkes, når du lægger dig hårdt nok i selen for det. ”.

Emil er selv et levende eksempel på alt hvad han siger.

Emil fortæller om rejsen fra genert dreng på Fyn går til i dag, hvor han kan bryste sig af at være en af tidens synlige trendsættere, både på skærmen og på den røde løber. Han fortæller om sin skolegang i Odense, tiden på landevejen som sanger efter Popstars, tiden som assistent for Lars von Trier og Peter Aalbæk hos Zentropa, rejserne rundt i verden som international PR-ansvarlig for Trust Films; og selvfølgelig tiden som Casper Christensens assistent og senere medvært.

Men også om året i Los Angeles og rejsen fra radiovært på en lille ungdomskanal til nu at lave tv på de landsdækkende kanaler og celebrity-begivenhederne i Danmark. Om drømmene og tvivlen på fremtiden. For på trods af, at Emil nu har fundet den hylde han tror, er den rette for ham, er han ikke i tvivl om at hårdt arbejde er en del af fremtiden også.

Aftenen sætter tanker og overvejelser om fremtiden i gang hos unge i alderen 14-30 år. Emil taler direkte til de unge, uden at pakke tingene ind i teorier og bedrevidende løftede pegefingre. Hans foredrag er en motivation til de unge, der kan være i tvivl om hvad de vil med deres liv og hvordan de opnår det de måske gerne vil. Emil har også selv været der.

Torsdag den 13. marts 2014

kl. 19.00 til 21.00

På Fredericia Bibliotek

Billetter a 75 kr. via print-selv-billet eller i bibliotekets information.