Home Kultur Så kører bussen – til krimimessen i Horsens
Så kører bussen – til krimimessen i Horsens

Så kører bussen – til krimimessen i Horsens

0

Så kører bussen – til krimimessen i Horsens

Bibliotekerne i Fredericia og Middelfart arrangerer bustur til alle krimielskeres mekka.

Hvis du ikke kan få nok af mord, mystiske hændelser og nervepirrende plots, er du helt sikkert krimi-elsker. Og er du krimi-elsker er den stort anlagte Krimimesse i Fængslet i Horsens den 1. og 2. april med garanti også noget for dig. Bibliotekerne på begge sider af Lillebælt er gået sammen om at arrangere en bustur til messen, og lørdag den 1. april kan du nemt og bekvemt blive kørt direkte i fængsel – og hjem igen cirka seks timer senere.

Fra Dahl, Davidsen og Damhaug til Stein, Staalesen og Sigurdardottir.

I år er det 16. gang, Horsens Bibliotek afholder Krimimesse, og det foregår naturligvis indenfor murene i Fængslet i Horsens, som siden 2007 år har dannet rammerne om messen, der byder på alt hvad et krimi-hjerte kan begære. Her er både danske krimiforfattere som Sara Blædel, Jussi Adler-Olsen og makkerparret Kazinski at finde, såvel som udenlandske Arne Dahl, Stefan Ahnhem, Gianrico Carofiglio og Tess Gerritsen.

Foruden det store og imponerende opbud af krimiforfattere er der også mulighed for at møde retsmedicinere, politifolk og flere andre, som til dagligt beskæftiger sig med kriminalitet i den virkelige verden.

Sådan foregår det

Bussen kører lørdag d. 1. april kl. 9.00 fra KulturØen i Middelfart og kl. 9.20 fra Fredericia Banegård. Undervejs er der kaffe, te og rundstykker i bussen samt en krimiquiz for at komme i den rette stemning.
Kl. 10.00 ankommer vi til Krimimessen, hvor du de seks følgende timer kan slå dig løs på egen hånd med alt fra forfatterinterviews og –samtaler over foredrag og besøg på Fængselsmuseet til musikunderholdning og gode bogkup ved de mange forlagsstande.
Klokken 16.00 sætter bussen atter kurs mod Fredericia, hvor vi ankommer kl. 16.40, og dernæst Middelfart, hvor turens sidste stop er ved KulturØen kl. 17.00.
På hjemturen er der kaffe og te med lidt sødt til, mens spændingen udløses i form af svarene på krimiquizzen samt trækning af vinderne. Og der er fine præmier på højkant.

Billetten koster 275 kr. og kan købes på www.fredericiabib.dk