Kort Nyt

Så er der snart Halloween på Volden igen

Soroptimist International Fredericia og Rollespillere fra Lyng går snart igen i aktion på Volden  

– der sker rigtigt meget på turen rundt. Der er mange hekse på pladsen. Zombier og andet godtfolk synes at volden er det bedste sted at være og helst i tusmørke – Ih hvor vi glæder os. Sidste år måtte vi ikke holde Halloween på Volden, så vi glæder os rigtig meget i år – og vi håber  at se rigtig mange til en uhyggelig tur.

Den 30. oktober 2021 går det løs fra kl. 16 og man kan gå turen på 2,5 km. helt frem til kl. 18:30  – så jo længere man venter med at komme  –  jo mere uhyggeligt bliver det.

Vi får igen i år hjælp fra Rollespillerne fra Lyng og Fodslaw .

Volden og Landsoldatpladsen vil være pyntet med lanterner og græskarlygter, som sammen med hekse og trolde viser vejen rundt på volden.

Efter turen vil der være en lille forfriskning til alle der gennemfører.

Der er diplomer til de børn der gennemfører turen.

Programmet er:

Kl. 16:                      Billetsalget starter, voksne kr. 50, børn under 16 år kr. 25 og børn under 3 år kr. 0.

                                 Teltet med Heksemundgodt er åben efter turen

Kl. 18:30                 Billetsalget lukker 

Vi støtter Walk the World to end hunger, der giver skolemad i Burkina Faso, hvor nøden er meget stor igen i år. Vi støtter lokalt også kvinder og børn, som har brug for en hjælpende hånd.

Soroptimist International Fredericia kunne forrige år sende 10.000 kr. af sted til Burkina Faso, og vi håber meget at vi kan gøre det samme igen i år.

Vi takker alle vores sponsorer: Rollespillerne fra Lyng, Fodslaw, Føtex City, Elbobladet,  Wagnersen ApS, Dagrofa, Rema 1000, Egeskovvej, Brugsen Nymarksvej, , Festmesteren, PA-Brød Vesterbrogade, Lagkagehuset, Byens Brød, Fredericia Dagblad, Løvbjerg, Pro-Print og Fredericia Kommune for super opbakning. Uden jer kunne vi ikke gennemføre arrangementet.