FREDERICIA

Royal Run var en bragende succes: Byens erhvervsliv jubler over øget omsætning og besøgstal

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Stor tilfredshed hos byens butikker, caféer og restauranter

Mandag den 20. maj var en festdag for Fredericia, da Royal Run løb af stablen og bragte liv og stemning til byen. Butikker, caféer og restauranter melder om stor tilfredshed og en enestående oplevelse, oplyser Fredericia Shopping i en pressemeddelelse.

Solskin og smilende gæster

Royal Run tiltrak glade gæster, der var begejstrede over Fredericias smukke bymidte og den hyggelige atmosfære. “Det var en konge dag,” udtaler en lokal caféindehaver. “Alt klappede, og vi oplevede fuld belægning og mere til.”

Vejret var med os og viste Fredericia fra sin bedste side. Solen skinnede fra en skyfri himmel og bidrog til den gode stemning, der kunne mærkes overalt i byen. “Vejret var perfekt, og det gav virkelig folk lyst til at være ude og nyde den stemning, der var i midtbyen,” fortæller en af byens lokale restauratører i pressemeddelelsen.

Også på Ryes plads var der fart over feltet til Royal Run i Fredericia. Foto: Fredericia Shopping

Fredericia rost til skyerne

Fredericia blev rost af både lokale, løbere og gæster, der nød byens charme og fantastiske stemning. “Vi har fået så meget positiv feedback fra gæsterne. De har rost Fredericia og den stemning vi har skabt i byen,” siger en butiksejer. En gæst betegnede det som en ”Hidden gem / Skjult perle”.

Byens detailhandel bakkede op

En stor tak skal lyde til arrangørerne; kommunen, foreningerne og alle de frivillige, der gjorde dagen til en succes. Uden deres indsats havde det ikke været muligt at skabe så vellykket en dag.

Trods helligdag bakkede byens detailhandel op om eventet, og de melder sig klar igen til fremtidige arrangementer.

– Vi er taknemmelige over den opbakning, vi har fået fra byens detailhandel, caféer og restauranter og alle løbere, tilskuere og gæster, udtaler Mette Pyrdol Christensen, Detail & Oplevelses konsulent hos Business Fredericia.