DanmarkC TV

Home FREDERICIA Røgfri i naturen
Røgfri i naturen

Røgfri i naturen

0

Et nyt rygestoptilbud giver dig mulighed for at kvitte smøgerne og samtidigt få god motion

Træning & Forebyggelse starter et nyt rygestopforløb op, som vil komme til at foregå i grupper og i naturen. Tilbuddet skal være med til at sikre, at Fredericia Kommunes rygestoptilbud rammer en bred målgruppe og tænker naturen ind. 

”Ved at ændre rygestoptilbuddene i Fredericia Kommune kan vi skabe mere værdi for borgerne. Med det nye gratis rygestopforløb i Fredericias smukke natur vil vi kunne nå ud til en ny målgruppe uden løftede pegefingre. På den måde sikre vi, at tilbuddet kommer bredere ud, og i sidste ende skulle det gerne give færre rygere i Fredericia Kommune”, siger Susanne Eilersen, formand for Sundhedsudvalget. 

100% frisk luft

Ved at rykke rygestop ud i naturen bliver der sat fokus på de positive forandringer ved rygestoppet. Med gåturene i naturen er der bl.a. mulighed for at mærke, at kondition blive bedre, lugt- og smagssans forbedres – samtidigt med, at naturen leder opmærksomheden væk fra rygestoppet. 

Undervejs på turene vil der blive talt om bl.a. afhængighed, nikotinerstatning og hvordan man holder sig røgfri. 

Har du lyst til at blive røgfri på en anderledes måde sammen med andre, samtidigt med, at du får god motion, så er rygestop i naturen måske noget for dig. Du kan læse mere om forløbet på https://www.fredericia.dk/borger/omsorg-sundhed/krop-sind/rygestop, eller kontakte rygestoprådgiver Christian Faber på telefon 2064 7263