MEDDELSER

Røde Mølle sælger billetter

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Der er gang i billetsalget til arrangement hvor gamle og nye stjerner genopliver Vejles berømte dansested sammen med VejleMuseerne og Vejle Musikskole.


Knap var arrangementet offentliggjort, før der begyndte at rulle bestillinger ind via hjemmesiden www.trekantomraadetsfestuge.dk. Mange ville med til LUMMERT, MEN LØDIGT-arrangementet, hvor Spinderihallerne i Vejle for to aftener omdannes til tidligere tiders berømte dansested Moulin Rouge, eller Røde Mølle. På scenen i Spinderihallerne står fredag den 29. og lørdag den 30. august Dario Campeotto, som selv har optrådt på det hedengangne ”møllen”, som dansestedet blev kaldt i folkemunde. Scenen deler han med blandt andre Trine Pallesen, som for få år siden spillede Grethe Ingmann i forestillingen Et solstrejf i en vandpyt i Glassalen i Tivoli og sangerinden Louise Schmidt, der optræder som Gitte Hænning – endda i den kendte sangerindes fine gamle kjoler. Derudover kan man med en billet i hånden også glæde sig til musik med Three Jacks, hvor Four Jacks-medlemmet James Rasmussen med band spiller numre fra den gamle gruppe. Det hele bindes sammen af Søren Sebber Larsens fem-mands underholdningsorkester, dansere og frække tjenere fra DanseQuilibrium og Danmarks Radios grand old musik- og radiomand Leif Wivelsted som konferencier.

25531a_R_de_M_lle

”Røde Mølle er en vigtig del af Vejles kulturhistorie, og dansestedet har haft stor betydning i mange menneskers både kærlighedsliv og kulturliv. Stedet var med til at sætte Vejle på landkortet, og Røde Mølle-aftenerne i august bliver en fantastisk oplevelse for alle, der kan huske dansestedet fra gamle dage og også for os yngre, der har hørt rygterne”, siger Dan Arnløv Jørgensen (K), formand for Vejle Kommunes Kultur- og Idrætsudvalg.

Arrangementet er netop en del af Trekantområdets Festuge, som i år har temaetForbindelser. Dem blev der i årtier dannet mange af på Røde Mølle i Vejle, og nu er chancen der altså for at skabe nye eller genoplive de gamle. Pris: 375 kr. pr. person inklusiv Røde Mølle-menu, som vil være et let traktement i bedste Røde Mølle-stil. Der er stadig ledige billetter, som kan købes via www.trekantomraadetsfestuge.dk (med dankort). Man kan købe billetter med dankort og kontanter i museumsbutikken ved VejleMuseerne – Kulturmuseet Spinderihallerne, Spinderigade 11. Museumsbutikken er åben tirsdag-søndag kl. 10-17.