LOKALMUSIK

Rockband støtter kampen mod brystkræft med en unik auktion

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Det fredericianske skrammelrockband, Padlock Chain, træder ind i kampen mod brystkræft som en del af Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne-kampagne og Lyserød Lørdag den 7. oktober

Bandet har skabt en enestående lyserød turné-tshirt, som de vil bortauktionere med det håb, at den bliver Danmarks dyreste t-shirt nogensinde. Hver en krone går til Støt Brysterne.

– Vores lyserøde t-shirt er helt unik – der findes kun denne ene i verden. Vi håber, at den bliver Danmarks dyreste t-shirt nogensinde. Men for at det kan ske, har vi brug for folks hjælp. Vi opfordrer alle til at deltage, uanset budget. Gå sammen med dine naboer, dine kolleger, dine klubkammerater, din familie eller hvem som helst, og lad os sammen gøre en forskel, siger Padlock Chains forsanger Peter Friis Autzen.

Danmarks – måske – dyreste t-shirt bliver auktioneret væk til velgørenhed. Foto: Peter Friis Autzen

Auktionen går live på Padlock Chains Facebook-side lørdag den 30. september, hvorefter alle i en uge kan afgive deres bud i kommentartråden. Hvis man foretrækker at byde mere diskret eller anonymt, er bandet også tilgængeligt via Messenger eller på telefonnummeret 31 75 13 30.

– Vi vil opdatere auktionen løbende på vores Facebook-side og give jer mere information. Hvis der er spørgsmål eller tvivl, er I altid velkomne til at kontakte os, siger Peter Friis Autzen.

T-shirten kan i løbet af auktionen også ses personligt hos ejendomsmægler Billund på hjørnet af Danmarksgade og Prinsessegade i Fredericia.

– Vi håber, at alle, der læser dette, vil være med til at støtte det vigtige formål. Auktionen begynder jo først om et par uger – men allerede nu kan man lave aftaler med sin chef, sine kolleger, sine venner, sin klub, sine naboer, sin loge, sin erfa-gruppe, sin arbejdsgiver-forening eller lignende om at være klar med et fælles bud, tilføjer Peter Friis Autzen.

Hvorfor giver I ikke bare et almindeligt bidrag til Kræftens Bekæmpelse?

– Det gør vi også. Både med bidrag ved hoveddøren derhjemme og ved at gå med raslebøssen. Og vi har før spillet i forbindelse med Lyserød Lørdag. Men med det her projekt håber vi at skabe ekstra opmærksomhed og indsamle en betydelig sum penge. Altså sådan et helt ublu, ujysk kæmpebeløb, forstår du? siger Peter Friis Autzen.

Om Padlock Chain: Padlock Chain er et energisk skrammelrockband fra Fredericia, kendt for deres skæve humor og uhøjtidelige stil. Bandet er registreret formelt hos Støt Brysterne som frivillig indsamler. Det betyder, at bandet kan bruge kampagnens logo og også efterfølgende kan dokumentere, at pengene er endt det rette sted.